Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Academy

De Superslapen Bundel

Ontdek waarom slapen belangrijker is dan eten en bewegen samen

Claim hier je 7 ebooks

7 onwijs handige ebooks voor die diepe herstellende nachtrust

Wanneer start jij met het verbeteren van jouw slaap?

Organisaties

Wil jij als organisatie de vitaliteit van je medewerkers vergroten door bijvoorbeeld slaaptekort bespreekbaar te maken? Dan is dit een goed startpunt.

Lees meer

Professionals

Ben je coach, HR manager of zorgprofessional en wil jij je kennis op het gebied van slaap vergroten? Dan zit je hier goed.

Lees meer

Individueel

Ben jij opzoek naar een duidelijk plan van aanpak om zelf of met onze hulp je slaap te verbeteren? Maak dan kennis met de Superslapen Methode.

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak

Organisaties

Inspiratie Workshops

De workshop Superslapen is een praktische sessie van 1 uur waarin de belangrijkste tips op het gebied van slapen en de laatste inzichten uit de (medische) wetenschap worden behandeld. Met praktische voorbeelden wordt essentiële basis- en gevorderde kennis overgebracht op het gebied van slaap, voeding en bewegen.

Masterclass Superslapen

Hier gaan we een stap verder dan de workshop. In een sessie van 3 uur worden de deelnemers meegenomen op een ontdekkingstocht op het gebied van slaap. De deelnemers krijgen verrassende inzichten over de factoren die het meest bepalend zijn voor een goede nacht slaap. En hoe ze dit meteen kunnen toepassen in hun eigen situatie.

Wat klanten zeggen:

Floris is passie. Doorgedreven passie om mensen bewust te maken van het belang van kwalitatief slapen. SUPER slapen. Hij heeft een aanstekelijke drive en deelt kennis op een manier dat je automatisch zin hebt om van de tips en tricks werk te maken. Presentatie voor kleine of grote groepen; hij weet ze steeds mee in het verhaal te trekken. Ik heb een enorm respect voor Floris’ manier van werken en vind het fantastisch HOE hij coacht. Een aanrader!

Niels Cotur – Managing Partner bij Comanpro

Een presentatie van Floris over slapen is verre van slaapverwekkend! Inmiddels heb ik het voorrecht gehad tot twee maal toe te mogen genieten van een presentatie van deze slaapexpert. Slapen is iets waar velen van ons, inclusief ikzelf te weinig aandacht aan besteden en wat (al dan niet ongemerkt) leidt tot slechter presteren, of dit nu zakelijk of privé is. De presentaties van Floris zitten barstensvol met concrete tips en aanbevelingen waar iedereen direct mee aan de slag kan. Daarnaast is het ook ook gewoon boeiend en gelardeerd met een flinke dosis humor.

Andries Baks – Board member

Floris heeft een presentatie gegeven voor onze relaties. Dat deed hij op een verrassende interactieve manier. Onze cliënten waren erg enthousiast. We ontvangen veel positieve feedback. Een aanrader voor iedereen!

Francis Bouten – Assistant Vice President – Management bij Deutsche Bank

Partnerships

We werken samen met tal van bedrijven en experts om onze kennis over slaap te delen. Denk aan het opzetten van gevalideerde slaaptesten, challenges voor medewerkers, of campagnes om bijvoorbeeld slaaptekort bespreekbaar te maken. We begeleiden dit traject van A tot Z en dit is altijd maatwerk.

Partnerships

Professionals

Opleiding Slaapcoach

Deze opleiding hebben we ontwikkeld voor de (beginnend) slaapcoach en geven we in samenwerking met Sonnevelt Opleidingen. De opleiding is SNRO geaccrediteerd met 2 EC punten en geschikt voor iedereen die zich verder wil verdiepen in het fascinerende onderwerp slaap.

Meer weten? Klik hier

Wat deelnemers zeggen:

Krachtige opleiding backed by science

Arne Leemans

Zeer inspirerend en direct toepasbaar!

Annagreet Rekker

Deze opleiding heeft mij de verdieping gegeven die ik zocht én meer…..

Jannie Hopman

Inspirerende en zeer praktisch toepasbare opleiding

Michael Ling

Individueel

De Superslapen Methode

De Superslapen Methode is uniek in Europa en combineert alle facetten van slaap. De combinatie van de gevalideerde PNM ImpactScore©-test en onze online trainings- en coachingsmodules zorgen voor indrukwekkende resultaten. Je voelt je veel energieker, meer uitgerust en hebt veel meer plezier in de dingen die je doet.

Wat klanten zeggen:

Floris heeft een workshop Superslapen verzorgd op onze VeReFi Zomermarkt. Zijn verhaal sloeg in als een bom. Dat slecht slapen zulke desastreuze effecten heeft, had niemand verwacht. Floris weet zijn publiek te boeien met zijn energie, enthousiasme, humor en aansprekende anekdotes. We ontvingen zo veel enthousiaste reacties dat we hem graag vaker een podium bieden om zijn boodschap over te brengen. Daarbij is het ook heel fijn samenwerken met Floris.

Dorith Boudewijnse – Communicatiemanager bij CS Opleidingen

Ik heb samen met Floris een webinar en podcast geproduceerd. Floris weet alles van slaap en weet dit ook op een boeiende manier te brengen. Met zijn passie voor het vak is er altijd energie en enthousiasme aanwezig om mooie dingen neer te zetten.

Niels van der Grift

Enthousiaste spreker die de zaal mooi meeneemt in zijn verhaal. Hierbij valt niemand in slaap. Mooi om te zien hoe hij het publiek mee krijgt.

Hans-Peter van Wersch – Vice President bij Deutsche Bank in Nederland

VIP Coaching

Waarom zou je een lang of ingewikkeld coachtraject volgen, wanneer je binnen 24 uur een complete en concrete handleiding krijgt van hoe je jouw issue kunt aanpakken?

Volgende gedachten spoken misschien door je hoofd:

  • “Ik slaap al een tijd niet meer goed, ik kan niet zo presteren als ik wil. Hoe houd ik dit vol?” 
  • “Ik heb geen tijd om uren te mediteren of een zenmeester te worden, maar ik wil me wel weer energiek en vitaal voelen, hoe kan ik dit regelen?”
  • “Ik merk dat ik moe ben en mijn ‘drive’ begin te verliezen. Hoe (her)vind ik mijn passie en enthousiasme en kan het te maken hebben dat ik al een tijdje niet goed slaap?”

In 24 uur komen we tot de kern van jouw probleem met een helder en “actionable” plan. Het is een drietrapsraket, waarbij we starten met een lunch. Het is de eerste stap naar een heldere kijk op jouw situatie.

In stap 2 zitten we ‘s avonds aan het diner en gaat het over de keuzes die je maakt en hebt gemaakt. Je ontdekt dat het nooit ligt aan de omstandigheden, maar wel aan de manier hoe jij hiermee omgaat.

Dan ben je klaar voor de volgende en laatste stap. Tijdens het ontbijt bepaal je welke dingen je gaat aanpakken hoe je plan van aanpak eruit komt te zien. Maar we bespreken bijvoorbeeld ook je strategie die je hanteert, zodat je niet terugvalt in “oude” patronen.

Rond lunchtijd ronden we af en zetten we de puntjes op de ‘i’. Je gaat met een helder hoofd en duidelijk plan van aanpak naar huis om je slaap en herstel drastisch te verbeteren.

Daarna begeleiden we je gedurende 4 maanden om ervoor te zorgen, dat je ook daadwerkelijk stap voor stap vooruitgang maakt met je plan van aanpak. Of te wel: we houden je ‘accountable’ en sturen bij waar nodig.

Af en toe is er een plek beschikbaar voor het VIP coachingstraject. Ben je geïnteresseerd in een van de beperkt beschikbare plekken, vraag dan een belafspraak aan. Dan bespreken we je situatie, en de stappen die nodig zijn om je (diep) slaap sterk te verbeteren, zonder een minuut langer in bed te liggen.

Tijdens onze belafspraak hoor je ook wanneer de eerstvolgende plek beschikbaar is voor het VIP coachingstraject.

Een VIP coachingstraject is de meest exclusieve manier om met Floris te werken. Het is de enige manier waarbij je 1-op-1 door hem begeleid wordt om je slaap en
prestaties drastisch te verbeteren. Hij doet dit met maximaal 6 personen per jaar. De VIP coaching heeft een looptijd van 4 maanden.

Je investering voor een VIP coachingstraject is 12.500 euro exclusief 21% btw. Voordat jij en Floris de beslissing nemen of een VIP coachingstraject voor jou op dit moment de beste keuze is, hebben we eerst een belafspraak.

Wat klanten zeggen:

Floris heeft een indrukwekkende turnaround gemaakt. Niet alleen professioneel, echter ook als mens. Daar waar vroeger het financiële einddoel hoofdzakelijk centraal stond, zo staat nu het proces centraal. Het proces om van mensen ‘Super Slapers’ te maken. De bevlogenheid waarmee Floris dat doet, werkt aangenaam aanstekelijk. En daarmee brengt hij de einddoelen van zijn klanten dichterbij. Want alles in het leven begint met een goede nachtrust. Kwantitatief en kwalitatief. Floris lardeert zijn verhaal met humor, een relativerende knipoog en daarmee bereikt hij exact wat beoogd wordt: “lieve toehoorders, neem je slaap écht serieus!”. Floris, we gaan elkaar nog veel vaker ontmoeten. Er is tenslotte nog veel (gemeenschappelijk) werk te verrichten!

Peter Kuijper – Owner of Mind&Health

Ik heb met ontzettend veel plezier samengewerkt met Floris aan de campagne Slapen van de De Amersfoortse. Floris is iemand die met veel energie en enthousiasme het belang van slaap overbrengt en hier ook in slaagt. De manier hoe Floris met passie zijn verhaal overbrengt is bewonderenswaardig. Het thema slapen is hierdoor zichtbaar veel beter waargenomen en heeft tot mooie conversies geleiden. Mede door Floris is onze campagne een groot succes geworden!

Sophia van der Kolk – Creating marketing strategies for radiology and informatics solutions – Philips Benelux

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak