Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Hypnose, slaapcoaching & traumatherapie

…blijf niet rondlopen met je probleem, verlos jezelf van angst, blokkades, fobieën of slaapproblemen!

Ja, ik maak een afspraak!

Boek nu je eerste gratis kennismakinggesprek voor een slaapcoaching, hypnose of traumasesse.

Hypnose, slaapcoaching & traumatherapie Drie sterke pijlers die elkaar ondersteunen en zorgen dat je snel resultaat boekt.

Hypnose

Heb je last van negatieve gevoelens? Ben jij een piekeraar en zit je vast in je denken? Heb je een probleem waarmee je al jaren rondloopt, maar lukt het je niet om het op te lossen? Dan zit je hier goed.

Lees meer

Slaapcoaching

Goed slapen is voor iedereen weggelegd. Wist je dat 8 van de 10 slaapproblemen omkeerbaar zijn? Ook als je alles al hebt geprobeerd. Geen gebroken nachten meer, maar energiek aan de dag beginnen, ‘s avonds makkelijk inslapen en (weer) goed doorslapen.

Lees meer

Trauma

Voorkom met onze Trauma Reset Methode dat je met dat nare gevoel blijft zitten. Binnen 10 dagen helpen we jou 1-op-1 met praktische oefeningen en persoonlijke aandacht om je trauma en negatieve herinneringen te resetten en weer goed in je vel te zitten.

Lees meer

Over House of Sleep, een uniek concept

Bij House of Sleep brengen we alle aspecten samen die ervoor zorgen dat jij lekker in je vel zit en goed slaapt. Ervaar je angst, heb je slaapproblemen, of loop je rond met een trauma, dan kunnen wij jou weer de controle teruggeven. Maar ook problemen oplossen zoals een laag zelfbeeld, examenangst, fobieën en zelfs ziekte.

Maak kennis
Over House of Sleep, een uniek concept

Wat experts zeggen:

‘Nachtrust – net als gezondheid – is een vaardigheid die bestaat uit het doorgronden van onderliggende systemen en je eigen biologie, en het verbinden met de natuurlijke prikkels waar we zo geïsoleerd van zijn geraakt. Floris en Natascha van House of Sleep reiken je met hun methode alle praktische tools aan om je prestaties drastisch te verbeteren.’

Kasper van der Meulen

Eigenaar Mindlift Learning en Biohacker

‘Alles in het lichaam is met elkaar verbonden. We leren steeds meer over de invloed van onze voeding en leefstijl op onze gezondheid. Als je weet dat stress, voeding, beweging en zelfs ‘mijn’ onderwerp de darmflora allemaal invloed hebben op hoe ons lichaam functioneert, verbaast het je vast niet dat ook slapen een belangrijk onderdeel is van gezond zijn en blijven. En… al die dingen hebben ook weer invloed op elkaar! Bij Floris en Natascha van House of Sleep kan je terecht voor praktisch advies over hoe je je slaap verbetert en je angsten en/of trauma’s oplost. Want vaak zijn deze ook nog eens met elkaar verbonden. Aanrader dus!’

Nienke Gottenbos

Auteur van De Poepdokter – Gezond van Mond tot Kont

‘Floris en Natascha van House of Sleep reiken je een overzichtelijk plan aan om werk te maken van je algemene welzijn. Als je uit je slaap wordt gehouden door angst, fobieën of een nare herinnering uit het verleden, dan slaap je meestal ook niet goed. Met de methode van Floris en Natascha zal jij je weer snel fit voelen, je hongerhormonen reguleren, je zin doen krijgen in beweging, je toxinen beter afvoeren, je negatieve gedachten oplossen, je huid laten stralen en opstaan met een “yes” -gevoel! Ja, een ontmoeting kan je leven veranderen!’

Sonja Kimpen

Synergie coach

Gratis slaaptips

Wat is de meest bepalende factor voor die diepe, herstellende nachtrust? Wat heb je nodig om ’s morgens fit en uitgerust wakker te worden? Waarom is slapen belangrijker dan eten en bewegen samen? Hoe verlos jij jezelf van negatieve herinneringen die je regelmatig uit je slaap houden?

Als je klaar bent voor ongekend veel levensenergie, meld je dan aan en ontvang waardevolle inzichten, handige tips en eenvoudig toepasbare technieken op het gebied van slaap, hypnose, trauma, beweging, ademhaling, voeding of bijvoorbeeld darmgezondheid. Kortom, alles om lekker in je vel te zitten en goed te slapen. Aanmelden is gratis en afmelden zo gepiept.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden gratis slaaptips

Zet me op de lijst (meer dan 14.000 abonnees).

Toestemming*