New: 7 valuable ebooks to instantly improve your sleep Now temporarily available for free download '

Author: Natascha Wouterson
bedden bedden boulevard Antwerpen boxsprings hoofdkussens lattenbodems Tempur Uncategorized

House of Sleep of Swiss Sense? Aan jou de keuze!


Helder advies, kwalitatief slaapcomfort, tijdige leveringen en excellente na-service. Dit zijn de troeven House of Sleep.

Als consument ben je uiteraard kritisch over deze beloften. En terecht! Je hebt recht op helder advies want een bed kopen is niet het gemakkelijkste koopje. Een bed koop je voor een aantal jaar. Het staat garant voor een goede nachtrust. En die is belangrijk om een energiek leven te leiden. Maar het aanbod van bedden en beddenmerken is groot, het aanbod van winkels is groot en hoe weet je als klant of je aanklopt bij de juiste beddenwinkel.

Daarom is het een goed idee om een bezoek te brengen aan de Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstraat – Vlaamse kaai. Hier heb je meerdere beddenwinkels vlakbij elkaar, zoals House of Sleep, Matthieu’s beddenbedrijf. En binnenkort opent beddenwinkel Swiss Sense ook hier haar deuren. De (red. de Swiss Sense winkel aan de A12 bij Schelle wordt blijkbaar gesloten). Als je toch op zoek bent naar een nieuw boxspring bed, dan is het een goede gelegenheid om de beddenwinkels van House of Sleep en Swiss Sense op de Bedden Boulevard Antwerpen met elkaar te vergelijken.

In Antwerpen-Zuid zitten de winkels van House of Sleep en Swiss Sense namelijk op loopafstand van elkaar. House of Sleep op de Kloosterstraat 96 en Swiss Sense op de Vlaamse Kaai 63.Het assortiment van Swiss Sense beperkt zich tot de huismerk boxsprings van Swiss Sense. Bij House of Sleep kan je terecht voor de merken Carpe  Diem Beds of Sweden, Het Belgisch Bed, Fylds’, Kreamat, Metzeler, Magnitude, Swissflex, Tempur en Revor. En niet alleen voor boxsprings maar ook voor lattenbodems, dekbedden en bedtextiel. House of Sleep heeft ook de grootste collectie hoofdkussens van de regio Antwerpen. Bij House of Sleep heb je de keuze uit meer dan 60 verschillende hoofdkussens. Voor de hoofdkussens bestaat ook een testprogramma. House of Sleep of Swiss Sense? Aan jou de keuze!

avatar About the author

Natascha Wouterson

As a sleep expert, I have been advising people throughout Belgium and the Netherlands on sleeping comfort and better rest for more than 20 years. By phone or through a personal consultation in one of our stores. Because I believe that everyone has the right to a good and healthy night's sleep. That's why in this section I am happy to share much of my knowledge about sleep, health and lifestyle.

Need help? Please feel free to contact us.

You might also like this one

sleep tips Sleep Performance

The influence of breathing on your daytime energy level

Read more
Not part of a category

Thanks to these simple nutrition tips, you'll get a good night's sleep

Read more
sleep tips Sleep Performance

Crucial exercise tips for better sleep

Read more

You are one click away from that deep restorative sleep.

Or call +32 (0) 3 385 31 21

Make an appointment