Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen nieuws over slapen slaaptips

Misschien wel de waardevolste tip om beter te slapen …

Alles is energie. Mensen die dit zeggen, worden vaak in de ‘new age’ hoek geplaatst. Er wordt een beetje vreemd naar gekeken. Voor sommigen is het synoniem voor zweverig of zelfs verdacht. Maar het goede is, dat er steeds meer bewijs komt uit wetenschappelijke hoek, dat alles inderdaad energie is.

In het boek ‘Het intentie-experiment’ gaat wetenschapsjournaliste Lynne mcTaggart op zoek naar de geheime kracht van het universum. De uitkomsten van haar experimenten zijn alles behalve zweverig. Ze doet verslag van allerlei ontwikkelingen op het gebied van de ‘kwantummechanica’. Ingewikkelde materie, en je moet als leek heel hard je best doen om er iets van te snappen. Maar de hoofdlijn – van deze toch wel ingewikkelde experimenten – is zeer duidelijk: alles is inderdaad energie, en dat maakt het zo interessant.

DIT KOMT JOU WAARSCHIJNLIJK BEKEND VOOR

  • Tegenwoordig wordt er zoveel van je gevraagd dat je soms niet goed meer weet hoe het voelt om een moment voor jezelf te hebben
  • Je ‘moet’ vaak de hele dag rennen en vliegen om alle gemaakte afspraken en verwachtingen na te komen. Of je nu huisvrouw, werknemer, zakenman, moeder, ondernemer, oma, opa of kind bent, het maakt niet uit
  • De agenda staat blijkbaar altijd vol

Wil je ook weten hoe jij je slaapkwaliteit kunt verbeteren? Neem contact met ons op:
03 385 31 21 of maak online een afspraak.

WAT HEEFT DIT MET SLAPEN TE MAKEN?

Op een eenvoudige wijze en zonder extra inspanningen kan jij je veel energieker voelen. De BioCrystal SleePad revitaliseert lichaam en geest tijdens het slapen. Er zijn speciale matrassen en oplegmatrassen waar de BioCrystel SleePad in is verwerkt.

  • Meer energie en rust, waardoor de slaapkwaliteit aanzienlijk verbetert
  • Tijdens de slaap wordt de energiebalans terug op peil gebracht
  • Veel minder last van onderbrekingen tijdens de slaap

Is het niet fantastisch dat je tijdens je slaap niets hoeft en niets moet en daarbij revitaliseert? Je gaat ‘gewoon’ naar bed en de BioCrystal SleePad brengt jouw lichaam en geest weer in balans en maakt je hoofd leeg, waardoor je weer kunt opladen en genoeg energie terug krijgt om je gesterkt in de hectische samenleving te kunnen storten.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak