New: 7 valuable ebooks to instantly improve your sleep Now temporarily available for free download '

Author: Natascha Wouterson
sleep well

Koudschuim matrastopper: 1 waardevolle tip

Wil je een koudschuim matrastopper kopen? Dan moet je zeker de tip uit deze blog post lezen!

HET VERSCHIL TUSSEN POLYETHER EN BETERE KWALITEIT

Let bij de aankoop van een koudschuim matras vooral op de kwaliteit. Geldt dat dan niet voor alle slaapcomfort? Uiteraard! Maar bij een koudschuim matrastopper geldt dat nog meer! Welke kwaliteiten koudschuimtoppers zijn er?

  • Polyether: de minst goede kwaliteit. Je gaat makkelijk transpireren en deze oplegmatras heeft snel last van kuilvorming.
  • Betere kwaliteit: deze koudschuim matrastopper heeft meer materiaal per vierkante centimeter. Het gevolg? Je krijgt geen last van kuilvorming. Een andere voordeel van het kiezen voor een betere kwaliteit is dat je ook niet gaat transpireren.

Kiezen voor goedkoop is in dit geval zo goed als gegarandeerd een miskoop. Een Polyether koudschuim matras heeft echt weinig te bieden en zorgt er zelfs vaak voor dat mensen topmatrassen gaan afzweren, terwijl ze juist voor extra comfort zorgen!

WELKE MATRASTOPPER KIEZEN?

De juiste matrastopper kiezen is niet altijd evident. Zoals je merkt, zijn er nogal wat verschillen in kwaliteit en comfort. Het laatste wat je wil is op de verkeerde topmatras terechtkomen. Dan ga je misschien slechter slapen en dat kan absoluut niet de bedoeling zijn. Wil je zeker zijn dat je aankoop geen miskoop wordt? Vraag dan persoonlijk advies van onze slaapexperten om de juiste matrastopper te kiezen. House of Sleep adviseert je met plezier én vrijblijvend. Dat doen we omdat we oprecht geloven dat iedereen de best mogelijke slaap verdient. Heb je het druk? Ook dat mag geen excuus zijn om straks niet beter te slapen. Daarom kan je je op 3 verschillende manieren door onze experten laten adviseren:

  • Maak een afspraak met één van onze slaapadviseurs
  • Bel ons en ontvang telefonisch advies
  • Stuur een e-mail en we reageren met ons advies

Maak gebruik van dit gratis slaapadvies. Waarom zou je het niet doen? Je grootste risico is dat je er beter door gaat slapen. 🙂 Maar was dat niet de bedoeling?

Onze eerste goede raad? Spring even binnen op ons YouTube-kanaal. Dat barst van de waardevolle slaaptips, zoals de vlog waarop deze post gebaseerd is. Abonneer je ook om geen enkele slaaptip meer te missen. Lees je liever? Geen probleem! De slaaptips op de House of Sleep website bevatten veel waardevolle tips die je zullen helpen bij het kiezen van de juiste matrastopper. Denk je dat je de juiste gevonden hebt? Loop dan even binnen en kom testliggen. Zo vermijd je met zekerheid een miskoop en ga je gegarandeerd beter slapen!

Source: cold foam mattress topper: 1 valuable tip

avatar About the author

Natascha Wouterson

As a sleep expert, I have been advising people throughout Belgium and the Netherlands on sleeping comfort and better rest for more than 20 years. By phone or through a personal consultation in one of our stores. Because I believe that everyone has the right to a good and healthy night's sleep. That's why in this section I am happy to share much of my knowledge about sleep, health and lifestyle.

Need help? Please feel free to contact us.

You might also like this one

sleep tips Sleep Performance

The influence of breathing on your daytime energy level

Read more
Not part of a category

Thanks to these simple nutrition tips, you'll get a good night's sleep

Read more
sleep tips Sleep Performance

Crucial exercise tips for better sleep

Read more

You are one click away from that deep restorative sleep.

Or call +32 (0) 3 385 31 21

Make an appointment