Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen News nieuws over slapen slaapkwaliteit slaaptekort slaaptips

Kan je niet goed (door) slapen? Lees dan zeker deze blog post


Heb jij dat ook, dat je elke nacht rond hetzelfde uur wakker wordt en ’s ochtends helemaal niet uitgeslapen bent? Het is een schrale troost, ik weet het, maar je bent lang niet de enige. En nadat je deze blog post hebt gelezen, gaat je leven helemaal veranderen, want dan heb je meteen een oplossing voor je slaapprobleem.

De slaapmethode van Andreas Moritz

Ik ben permanent op zoek naar een methode om mensen de best mogelijke slaap te garanderen. Zo kwam ik onlangs een methode tegen van Andreas Moritz. Nooit van gehoord? Dat kan. Hij is nochtans de schrijver van een bestseller, maar misschien het soort dat je op je nachtkastje hebt liggen. Zijn boek is getiteld: De ongelofelijke lever- en galblaas zuivering. In dat boek stelt hij dat 30 à 40% van alle Westerlingen last hebben van galstenen in hun leven.

Beter slapen door je lever

Door onze Westerse levensstijl treedt er een ernstige vertraging op bij de producering van galvloeistof in de lever. Je kan je voorstellen dat dat voor allerhande gezondheidsproblemen zorgt, waaronder ook slaapstoornissen. Niet zo lang geleden, raakte ik gefascineerd door het verhaal van een vrouw die al 26 jaar een behandeling onderging voor slaapproblemen en chronische vermoeidheid. 26 jaar! Veel van de behandelingen hadden maar een beperkt en vooral ook tijdelijk effect; tot ze de focus verlegde naar het versterken van de werking van haar lever.

Een natuurlijke en blijvende oplossing om beter te slapen

Wil je op een eenvoudige manier je lever weer op gang krijgen? Dan is een bezoekje aan de osteopaat een prima idee. Kies je resoluut voor de methode van Andreas Moritz, doe dat dan altijd onder medisch toezicht. Door je lever onder handen te (laten) nemen, word je weer energiek en fit overdag én ga je ’s nachts beter slapen. Je zal versteld staan van de effecten van deze krachtige en natuurlijke methode om je gezondheid en je slaapkwaliteit te verbeteren.
[sleeptest_button]

De beste slaaptips ter wereld!

Je slaap is van levensbelang. Daarom wil ik je helpen met een fantastische bundel van de beste slaaptips ter wereld. Ik heb ze allemaal getest én goed bevonden. 🙂 Je vindt ze in dit te downloaden E-book. Ik raad je aan om er je favoriete slaaptips uit te selecteren en ze te testen. Je zal merken dat je makkelijker en sneller in slaap valt én dat je ook beter en dieper slaapt. Dat je dan overdag ook energieker bent, is een logisch gevolg van dat beter slapen. Kortom, allemaal goed nieuws, en daar ga je – jawel! – nog beter van slapen. Goed nieuws is er om gedeeld te worden, dus ga gerust je gang en stuur de link door naar je vrienden met slaaptekort. Ga zeker ook eens kijken naar de vlog waarop dit artikel gebaseerd is. Je vindt hem op ons YouTube-kanaal tussen een pak andere waardevolle slaaptips.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak