Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen NASA traagschuim slaapkwaliteit Tempur

ZERO G bed van Tempur, betere slaapkwaliteit?

Zero G? De G staat voor Gravity. Het moest er ooit van komen: Tempur, dé specialist in NASA traagschuim matrassen, heeft een slaapsysteem ontwikkeld waarbij je je gewichtloos voelt. Het Zero G bed van Tempur is geen science fiction, maar wel een droom van een bed. Een bed dat je zo goed ondersteunt, dat je er net niet letterlijk van gaat zweven.

DRUK, DRUK, DRUK?

Een goed bed biedt je de essentiële ontspanning voor je lichaam (en geest), elke nacht opnieuw. Je hoeft het overigens helemaal niet druk te hebben om van een Zero G bed van Tempur te kunnen genieten. Die ‘druk’ was bedoeld als woordspeling, dat is namelijk alles wat nodig is om – met de gecombineerde functies van je Tempur Zero G bed – je bed in de gewenste positie te krijgen: 1 druk op de knop.

DE IDEALE HOUDING

Het Zero G bed van Tempur staat niet alleen garant voor de meest optimale slaaphouding, het ligt zo lekker, dat je bed ook meteen de perfecte leeshouding of televisiehouding aanneemt als je dat wil. Met – jawel – slechts 1 druk op de knop, ook als je gaat slapen. Dan gaat je bed in de Zero G houding en voelt het aan alsof je in een gewichtloze toestand terecht komt. Hiervan gaat je lichaam zich helemaal ontspannen. En naast die volledige ontspanning, geniet je ook van een optimale doorbloeding, ook van je hart. Kortom, je geniet van een écht gezonde, perfect ondersteunde slaap.

HEERLIJK SLAPEN, ZALIG INSLAPEN

Een heerlijk verkwikkende slaap is al heel wat, maar van een fabrikant die zijn inspiratie in de ruimte gaat zoeken, mag je gerust verwachten dat die een stapje verder gaat. En dat doet Tempur met Zero G dan ook. Want naast een optimale nachtrust, val je ook op een luxueus ontspannen manier in slaap. Hoe? Dankzij de ingebouwde massagefunctie met 3 verschillende standen kies je zelf wat voor jou het heerlijkst aanvoelt. Daarna val je lekker en totaal ontspannen in een diepe slaap. De massagefunctie stopt vanzelf en ’s morgens word je energiek en volledig uitgerust wakker. Op een Zero G matras van Tempur slaap je echt zoals het hoort.

EEN UNIEKE ERVARING VAN ULTIEM COMFORT

Slaapcomfort dankzij een technologie uit de ruimtevaart… Gelukkig hoef je helemaal geen astronaut te zijn om ervan te kunnen genieten 🙂 Sterker nog, je hoeft het Zero G slaapsysteem zelfs niet aan te kopen om die weldaad te kunnen ervaren. Bij Sleepwise laten we onze klanten met plezier ‘testliggen’. Tenslotte is dat de beste manier om te weten of een matras of bed je echt ‘ligt’. We willen je wel graag vooraf waarschuwen: wie op een Zero G bed van Tempur gaat liggen, is meteen overtuigd. Maar laat je dat vooral niet tegenhouden om het uit te testen. Een ritje naar onze winkel in Schilde of Kapellen is te verwaarlozen als je bedenkt dat je op een stukje NASA-technologie een gevoel van complete gewichtloosheid kan komen ervaren.

Ken je ook iemand die wel eens wil weten hoe heerlijk gewichtloos slapen kan voelen? Deel dan dit artikel! Heb je vragen over het Tempur Zero G bedsysteem? Stel ze onder deze post, ik beantwoord elke vraag met plezier. En nog een laatste tip: Blijf je graag op de hoogte van mijn slaaptips? Dan kan je je ook abonneren op ons YouTube-kanaal. Dat is overigens waar de inspiratie voor deze blog vandaan komt.
 
 

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak