Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Retouneren

Retouren

U heeft het recht om uw online bestelling [via onze webshop] uiterlijk 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft nog 14 dagen na de annulering om uw product terug te sturen. Daarna wordt u gecrediteerd voor de volledige waarde van de bestelling en de verzendkosten. U betaalt enkel de kosten voor de retourzending van u naar ons. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat, d.w.z. in de originele verpakking, in krimpfolie en ongeopend, aan ons worden teruggezonden. Wij nemen geen geopende verpakkingen terug en zullen deze niet vergoeden.

U kunt het bijgevoegde formulier gebruiken om uw annulering door te geven. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen aan u terugstorten. U wordt dan tevens op de hoogte gebracht van het retouradres.

Opmerking: Het herroepingsrecht kan alleen worden uitgeoefend voor verzegelde producten en geldt enkel voor producten uit onze webshop. Als het zegel is verwijderd, kunnen de goederen niet worden geretourneerd.