Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Afspraak maken

Wij helpen je graag

Verlos jezelf van angst, slecht slapen of piekeren

Ja, ik maak een afspraak!

Boek nu je eerste gratis kennismakingsgesprek voor een slaapcoaching, hypnose of traumasessie.

Hoe werken wij?

De eerste stap is een intake gesprek, hierin bepalen we samen wat jij nodig hebt. Vervolgens plannen we een of meerdere vervolgsessie(s) in. De sessie vindt in overleg online of fysiek op locatie plaats. 

Je ontvangt van ons alle tools die je nodig hebt om snel stappen te maken. We hanteren enkel beproefde wetenschappelijke methodes die we vaak versimpeld hebben, en net zo effectief zijn in 40 procent van de tijd. Dit omdat veel mensen die bij ons komen, een druk bestaan en vaak niet de tijd hebben om elke dag te mediteren of uren in de sportschool te staan. 

Blijf dus niet rondlopen met je probleem, neem contact met ons op en doe een beroep op onze ervaren coaches en therapeuten.

Ja, ik maak een afspraak!
Over Natasha en Floris

Over Natasha en Floris

Als gecertificeerd hypno- & traumatherapeute helpt Natascha je met bewezen methodes om je negatieve herinneringen, angst, trauma, fobieën of pijn te resetten en weer goed in je vel te zitten. Zodat je eindelijk je verleden kunt loslaten en het leven te leiden dat je daadwerkelijk wilt, zonder angst, spanningen of verdriet.

Floris is internationaal bestsellerauteur van het boek Superslapen (meer dan 30.000+ verkochte exemplaren). Hij en zijn team van slaapcoaches helpen bedrijven en organisaties om hun medewerkers goed te laten slapen, waardoor ze floreren, ziekte en duur van verzuim verminderen en de productiviteit met sprongen vooruitgaat.

Zijn verfrissende slaap performance tips worden gelezen door meer dan 14.000 enthousiaste volgers.

We zijn trots dat we bedrijven zoals de Sint Maartenskliniek, Politie, Greenyard, LIOF NV, Belastingdienst, Etos, Deutsche Bank, Capgemini, Zivver, Garant Möbelgruppe, Naval Inland Navigation of bijvoorbeeld Van LanschotKempen tot onze klantenkring mogen rekenen.

Wil je onze avonturen verder volgen? Of heb je interesse in een hypnose, trauma- of 1-op-1 coachingssessie. Of wil je ook fitte en uitgeslapen medewerkers? Maak dan een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

Meer weten?

Afspraak maken

Boek nu je eerste gratis kennismakingsgesprek voor een hypnose, slaapcoaching of traumasessie. Je kunt ook een mail sturen naar info@houseofsleep.eu of neem telefonisch contact met ons op: +32 (0) 3 385 31 21. We zijn telefonisch bereikbaar van van dinsdag tot en vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

Afspraak is definitief als deze door ons is bevestigd.
Privacy policy(Vereist)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wat experts zeggen:

‘Nachtrust – net als gezondheid – is een vaardigheid die bestaat uit het doorgronden van onderliggende systemen en je eigen biologie, en het verbinden met de natuurlijke prikkels waar we zo geïsoleerd van zijn geraakt. Floris en Natascha van House of Sleep reiken je met hun methode alle praktische tools aan om je prestaties drastisch te verbeteren.’

Kasper van der Meulen – Eigenaar Mindlift Learning en Biohacker

‘Alles in het lichaam is met elkaar verbonden. We leren steeds meer over de invloed van onze voeding en leefstijl op onze gezondheid. Als je weet dat stress, voeding, beweging en zelfs ‘mijn’ onderwerp de darmflora allemaal invloed hebben op hoe ons lichaam functioneert, verbaast het je vast niet dat ook slapen een belangrijk onderdeel is van gezond zijn en blijven. En… al die dingen hebben ook weer invloed op elkaar! Bij Floris en Natascha van House of Sleep kan je terecht voor praktisch advies over hoe je je slaap verbetert en je angsten en/of trauma’s oplost. Want vaak zijn deze ook nog eens met elkaar verbonden. Aanrader dus!’

Nienke Gottenbos – Auteur van De Poepdokter – Gezond van Mond tot Kont

‘Floris en Natascha van House of Sleep reiken je een overzichtelijk plan aan om werk te maken van je algemene welzijn. Als je uit je slaap wordt gehouden door angst, fobieën of een nare herinnering uit het verleden, dan slaap je meestal ook niet goed. Met de methode van Floris en Natascha zal jij je weer snel fit voelen, je hongerhormonen reguleren, je zin doen krijgen in beweging, je toxinen beter afvoeren, je negatieve gedachten oplossen, je huid laten stralen en opstaan met een “yes” -gevoel! Ja, een ontmoeting kan je leven veranderen!’

Sonja Kimpen – Synergie coach