Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Hypnose, slaapcoaching & traumatherapie

…blijf niet rondlopen met je probleem, verlos jezelf van angst, blokkades, fobieën of slaapproblemen!

Ja, ik maak een afspraak

Boek nu je eerste gratis kennismakingsgesprek voor een slaapcoaching, hypnose of traumasessie.

Blijf niet rondlopen met nare gedachten, herinneringen of angst waarvan je ‘s nachts wakker ligt.

Hypnose

Heb je last van negatieve gevoelens? Ben jij een piekeraar en zit je vast in je denken? Heb je een probleem waarmee je al jaren rondloopt, maar lukt het je niet om het op te lossen? Dan zit je hier goed.

Lees meer

Slaapcoaching

Goed slapen is voor iedereen weggelegd. Wist je dat 8 van de 10 slaapproblemen omkeerbaar zijn? Ook als je alles al hebt geprobeerd. Geen gebroken nachten meer, maar energiek aan de dag beginnen, ‘s avonds makkelijk inslapen en (weer) goed doorslapen.

Lees meer

Trauma

Voorkom met onze Trauma Reset Methode dat je met dat nare gevoel blijft zitten. Binnen 10 dagen helpen we jou 1-op-1 met praktische oefeningen en persoonlijke aandacht om je trauma en negatieve herinneringen te resetten en weer goed in je vel te zitten.

Lees meer

Lekker in je vel en goed slapen? Je bent een klik verwijderd!

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak

Hypnose

Verlos jezelf van angst, fobieën, ziekte of pijn. Heb je last van negatieve gevoelens? Of ben jij een piekeraar en zit je vast in je denken? Heb je een probleem waarmee je al jaren rondloopt, maar lukt het je niet om het op te lossen? Dan zit je hier goed.

Wij helpen jou om je probleem op te lossen, ongeacht wat het probleem ook is. Je kunt bijvoorbeeld nog zo gezond eten, voldoende bewegen, goed slapen en elke dag mediteren, maar als je psyche niet meewerkt, dan heeft je gezonde leefstijl helaas niet zoveel zin.

Denk aan angsten, fobieën, verslavingen, maar bijvoorbeeld ook eet- en slaapstoornissen of chronische pijn. Misschien noem jij het belemmeringen, blokkades of zelfs uitdagingen. Het blijft hetzelfde, want de gevoelens die je ervaart zijn vaak verbonden aan negatieve herinneringen.

Bij House of Sleep zijn getraind om jou hierbij te helpen. Om je herinneringen te resetten, zodat je eindelijk je verleden kunt loslaten en het leven kunt leiden dat je verdient.

Meer weten? Klik hier
Hypnose
Slaapcoaching

Slaapcoaching

8 van de 10 slaapproblemen zijn omkeerbaar, ook als je alles al geprobeerd hebt. Wat ons vaak opvalt, is dat mensen niet meer geloven dat ze ooit weer goed zullen slapen. Of bijvoorbeeld van hun angsten afkomen. Wij weten uit ervaring, dat in maar liefst 8 van de 10 gevallen deze problemen omkeerbaar zijn. Dit door de krachtige combinatie van slaapcoaching, hypnose en traumatherapie. We werken op verschillende niveaus en beperken ons niet tot één aandachtspunt, zoals vaak het geval is bij bijvoorbeeld je huisarts. Dit is meestal symptoombestrijding en geen structurele oplossing voor je probleem.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een data-analist in ons team, die met de juiste (biometrische) apparatuur en diagnostiek laat zien wat werkelijk belangrijk is als je goed wilt slapen. Het zijn niet de standaard dingen die je kunt aflezen op je smartwatch of je goed geslapen hebt en hoe de kwaliteit van je slaap is, dat zijn hele andere dingen die van belang zijn om te beoordelen hoe herstellend jouw slaap is.

Meer weten? Klik hier

Trauma

Snel resultaat met de Trauma Reset Methode. Voorkom dat je met dat nare gevoel blijft zitten en ga aan de slag met onze Trauma Reset Methode. Binnen 10 dagen helpen we jou 1-op-1 door middel van praktische oefeningen en persoonlijke aandacht om je trauma en negatieve herinneringen te resetten en weer goed in je vel te zitten. Zodat je eindelijk je verleden kunt loslaten en het leven te leiden dat je daadwerkelijk wilt, zonder angst, spanningen of verdriet.

Meer weten? Klik hier
Trauma

Wat klanten zeggen:

Ik had weinig energie en was geen leuke moeder meer. Ik paste mijn leven aan aan het niet-slapen. Nu niet meer, ik heb weer energie om leuke dingen te doen.

Jacqueline Kremers – Gezondheidscoach

Gedurende deze 6 dagen heb ik mij nog nooit zo kalm en stabiel in energie gevoeld

Michael Ling – Fysiotherapeut

Sinds de kuur voel ik me enorm schoon, fris en slaap diep. Mijn huid is rustig geworden en mijn haar heeft ineens veel meer slag!

Ninke van der Leck – Businesscoach

Tijdens detox ervaar je direct een andere manier van slapen. Je leert ook naar andere gewoontes te kijken. Dat geeft een boost. Ik voel me een stuk lichter en flexibeler

Ralph Dequelle – Ondernemer – CEO Kabisa

Lekker in je vel en goed slapen? Je bent een klik verwijderd!

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak