Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
gadgets goed slapen

Win een Solex bij House of Sleep twv € 1.150,-


De Solex is helemaal terug van weggeweest. De fiets met motor wordt sinds kort weer in
België verdeeld onder de naam Soliz. Binnenkort zullen deze nostalgische vervoersmiddelen te zien zijn bij House of Sleep te Schilde (Antwerpen). De Solexen zijn zelfs te winnen bij House of Sleep! Afgelopen donderdag ben ik bij House of Sleep langs geweest en stelde vast dat het LA DOLCE VITA dagen zijn bij House of Sleep met tal van aanbiedingen. Ik werd getrakteerd op het heerlijke  House of Sleep huisapperatief: Prosecco met Limoncello. Echt een aanrader.

DE SOLEX IS WEER IN

Dit rijwiel was vooral populair in de jaren zestig en zeventig. De pastoor, slager en bakker reden er mee rond. Eigenlijk had bijna elke familie wel zo’n exemplaar.  Kijk maar naar de film Mon Oncle, waarin Jacques Tati op een Solex rondtoert. De Fransen noemen het dan ook vélomoteur. Een Solex kan zo’n 25 kilometer per uur halen en rijdt op tweetaktbenzine.

RETRO-GEVOEL

Er is een echte revival van de Solex. Het retro-gevoel zeker? Laat die kans niet liggen om zo´n geweldige SOLEX bij House of Sleep te winnen. Ik heb mijn deelnameformulier al in de brievenbus gestoken. Er zijn naast de hoofdprijs ook verschillende dagtochten te winnen met de SOLEX. Waarom ook niet? Breng gewoon een bezoek aan House of Sleep (www.houseofsleep.eu)

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak