Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen waterbedden

Waterbed Goldservice by Sleepwise

Ga je een waterbed kopen? Of slaap je al op een waterbed, maar zie je op tegen het onderhoud? Lees dan deze blog om te weten te komen wat de ideale oplossing is voor het onderhoud van een waterbed.

Waterbed Goldservice van Sleepwise: je waterbed in bekwame handen

Waterbed Goldservice? Klinkt straf? Dat is het ook. Want met onze onderhoudsservice voor waterbedden nemen we je werkelijk alle onderhoud van je waterbed uit handen. Je slaapt op beide oren: want je weet dat je waterbed onderhouden en nagezien wordt door vakmensen. Dat is goed voor de levensduur van je waterbed én voor de kwaliteit van je slaap. Hoe dat komt? Omdat Sleepwise jaarlijks langskomt om je waterbed te ontluchten en de waterhoeveelheid optimaal af te regelen. Maar dat is nog maar het begin.
[sleeptest_button]

Een all-in onderhoudsservice voor waterbedden!

Uiteraard zijn in deze waterbed onderhoudsservice ook de onderhoudsproducten inbegrepen; denk maar aan de conditioner en de vinylreiniger. Halfjaarlijks stuurt Sleepwise je een email om je eraan te herinneren dat het tijd is om product aan je waterbed toe te voegen. Kwestie van ervoor te zorgen dat je er niet echt zelf hoeft aan te denken en dat het toch gebeurt. 🙂 En om je gemoedsrust écht compleet te maken bieden wij een 24-uurs service in geval van problemen. Het volstaat ons te bellen om ervoor te zorgen dat Sleepwise binnen de 24 uur bij je is om het probleem met je waterbed op te lossen. Voor deze excellente service rekenen we bovendien geen voorrijdkosten aan. Hebben we materialen nodig om je waterbed te herstellen? Dan worden die aan een correcte prijs verrekend.

De waterbed Goldservice: een pak extra’s bovenop het onderhoud van je waterbed

Met onze Goldservice voor waterbedden hebben we echt aan alles gedacht. Heb je een pomp nodig voor je waterbed? Bel ons, we stellen onze pomp gratis ter beschikking. Ook inbegrepen in onze Waterbed Goldservice is een garantie van 5 jaar op de lasnaden en de verwarmingselementen van je waterbed. En dat is nog niet alles. Koop je een waterbedonderdeel bij Sleepwise? Dan krijg je daar 10% korting op. En omdat een kwalitatief hoeslaken en matrasbeschermer voor je waterbed belangrijk zijn, hoort dat meteen ook eenmalig bij onze Waterbed Goldservice. Je krijgt van ons een dubbel geweven jersey hoeslaken voor je waterbed dat extra goed past én een bijhorende matrasbeschermer voor je waterbed.

Je waterbed verhuizen? Met de Waterbed Goldservice van Sleepwise

Ga je verhuizen en weet je niet hoe je de verhuis van je waterbed moet aanpakken? Een telefoontje naar Sleepwise volstaat om onze first lane behandeling te activeren. Eenvoudig gezegd: Sleepwise verhuist zo snel mogelijk jouw waterbed! Je hebt het begrepen: de Waterbed Goldservice van Sleepwise is dé manier om nog intenser van je waterbed te gaan genieten. Slapen op een waterbed is de ultieme slaapbeleving. En daar hoort volgens Sleepwise ook een ultieme service bij: de Waterbed Goldservice!
Wil je nog meer over waterbedden te weten komen? Elke week geef ik bij Sleepwise een workshop voor een kleine groep over alles wat je moet weten over waterbedden en het onderhoud van waterbedden. Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan hier in! Je hoort snel van ons. Deel ook dit artikel. Zo geef je anderen meteen de kans om ook aan één van onze workshops over beter slapen deel te nemen. En vergeet zeker niet te kijken naar de vlog waarop deze blog gebaseerd is.
Misschien vind je dit ook interessant:
Hoe kies je een kinder hoofdkussen? Ontdek het hier
Wat is een goede matras?
Bron: Waterbed Goldservice by Sleepwise

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak