Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen waterbedden

Een waterbed en stroom? So Watt ;)

Een waterbed is altijd verbonden met stroom omdat het altijd verwarmd is. Begrijp me niet verkeerd, een verwarmd waterbed betekent eigenlijk verkoeling in de zomer, want je zet de verwarmingselementen op exact de temperatuur die voor jou het lekkerst aanvoelt. In de regel is dat dus heerlijk warm in de winter en afkoelend tijdens de zomermaanden. Wat voor sommigen minder vertrouwd aanvoelt is de combinatie stroom en water op 1 plek. Zeker als je er bovenop moet gaan liggen, zoals bij een waterbed. Een terechte bezorgdheid? Natuurlijk niet! Lees hier waarom.

Een waterbed met beveiligde verwarmingselementen

Als je denkt aan een verwarmingselement in je waterbed, dan heb je vermoedelijk niet helemaal het juiste beeld van hoe zo’n ding er eigenlijk uitziet. De verwarmingselementen in de waterbedden van Sleepwise zijn volledig beveiligd. Je kan ze gewoon in een aquarium leggen en ze zullen het verwarmen. Vermoedelijk geen goed idee voor je plantjes, maar wel een geruststellende test als het gaat over de combinatie van stroom en water in een waterbed. En nu ik eraan denk: een aquarium is een perfect voorbeeld om aan te tonen dat een combinatie van water en stroom geen probleem hoeft te zijn. Zo’n bak zit tenslotte vol met filters, verlichting en andere apparatuur die elektriciteit nodig heeft. Toegegeven, je hoeft er niet bovenop te gaan liggen, en gelukkig maar, want geloof me, zo’n aquarium is écht het slechtste slaapcomfort ooit! 🙂

Een dubbele beveiliging van je waterbed

Bovendien zit het verwarmingselement volledig vervat in de veiligheidsfolie die ervoor zorgt dat er nergens water terecht komt, ook niet in je kamer. Je geniet met andere woorden van een dubbele beveiliging en kan dus met een gerust hart op een waterbed slapen. Het is ook mijn favoriet slaapcomfort en ik kan je met stellige zekerheid zeggen dat ik nog geen seconde ongerust ben geweest over de combinatie van water en stroom in een waterbed. Ook de thermostaat van je waterbed is volledig beveiligd tegen waterschade. Komt er om een of andere reden toch water in de thermostaat, dan schakelt die uit.
[sleeptest_button]

Download het gratis E-book over waterbedden

Wil je meer weten over de voordelen van waterbedden? Lees dan het gratis E-Book over waterbedden dat ik geschreven heb. Het boek bevat alle kennis over waterbedden die ik heb verzameld. En dit is een risico waar ik je wél wil voor waarschuwen: Als je na het lezen van het boek ook nog een komt testliggen bij Sleepwise, dan is de kans groot dat je helemaal overtuigd bent van het positieve effect van slapen op een waterbed. Waterbedden bieden een uniek slaapcomfort. En als ik dan toch een nadeel moet noemen, dan is het vast dat je misschien iets minder goed gaat slapen als je je waterbed een tijdje moet missen, bijvoorbeeld tijdens een verblijf in het buitenland. Wil je weten hoe een verwarmingselement van een waterbed eruitziet? Kijk dan even naar de vlog die de basis voor deze blog post vormt. En deel ook dit artikel, kwestie van anderen gerust te stellen en wat tijd te investeren in uitgeslapen vrienden. 🙂
Misschien vind je dit ook interessant:
Slaapproblemen door huisstofmijtallergie?
Waterbed Goldservice by Sleepwise
Bron: Een waterbed en stroom? So Watt 😉

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak