Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen

Waterbed? Elektromagnetisch veld? Watblief?

Een waterbed gebruikt stroom. En waar stroom is, is een magnetisch veld. Bij wie daar gevoelig voor is, kan zo’n elektromagnetisch veld de slaap negatief beïnvloeden. Gelukkig is daar ook een eenvoudige oplossing voor.

Kies voor stralingsarme verwarmingselementen in je waterbed

De verwarmingselementen in de waterbedden van Sleepwise zijn stralingsarm. Dat is een bewuste keuze, want daarmee minimaliseren we de invloed van magnetische straling tijdens je slaap. Weet dat de meeste mensen totaal geen last hebben van de invloed van zo’n elektromagnetisch veld. Maar voor wie er wél gevoelig voor is, kunnen zelfs stralingsarme verwarmingselementen nog als storend worden ondervonden. Wat doe je dan?

Zet ’s nachts de verwarming van je waterbed uit

Ik zei het al: een eenvoudige oplossing! 🙂 Want het is logisch dat je geen last kan hebben van magnetische straling als er geen stroom actief is. Geen stroom betekent namelijk ook geen elektromagnetisch veld. Maar omdat we bij Sleepwise ook aan je comfort denken, maken we het je graag makkelijk met een digitale timer. Door die timer te programmeren, hoef je verder aan niks meer te denken. Je stelt het uur in waarop je normaal gaat slapen en wanneer je opstaat en de verwarming van je waterbed wordt automatisch uitgeschakeld. Geen stroom meer vanaf het stopcontact. Dé oplossing voor een heerlijke slaap op een waterbed en een goede nachtrust zonder magnetische straling.

Geen elektromagnetisch veld, toch een heerlijk waterbed

De verwarmingselementen van je waterbed ’s nachts uitschakelen heeft geen negatieve invloed op je slaapcomfort. Je waterbed bevat namelijk een behoorlijk grote hoeveelheid water, dus je hoeft geen schrik te hebben dat je waterbed plots snel gaat afkoelen. Tenslotte houd je je waterbed overdag verwarmd, voor een optimaal slaapcomfort ’s nachts.
Wil je meer te weten komen over waterbedden? Vraag je je af wat de voordelen van slapen op een waterbed zijn? Of vind je het hoog tijd om al die broodje aap verhalen over waterbedden eens af te toetsten bij een expert? Download dan mijn gratis E-book over waterbedden. Daarin lees je alles wat je wil weten over waterbedden (en vast nog meer). 🙂 Slapen op een waterbed is een unieke ervaring. En geloof me, ik weet waarover ik spreek, want het is mijn absoluut favoriete vorm van slapen.
Ga ook eens kijken naar ons YouTube-kanaal. Daar zie je de vlog die me geïnspireerd heeft om deze blog te schrijven, maar ook erg veel andere waardevolle slaaptips en informatie over slaapcomfort. Ik maak het namelijk mijn persoonlijke missie om iedereen een zo goed mogelijke slaap te bezorgen. Noem me gerust een slaap-ambassadrice. 🙂 Ik ben ten volle overtuigd van de kracht van slaap en het belang van een gezonde nachtrust voor je levenskwaliteit. Daarom verdiep ik me in wetenschappelijk onderzoek over alles wat de kwaliteit van je slaap naar een hoger niveau tilt, zoals het onderzoek naar de invloed magnetische straling. Deel gerust dit artikel, zo starten we samen de slaaprevolutie voor meer energieke dagen!
Misschien vind je dit ook interessant:
Beschermsloop voor mijnhoofdkussen? Is dat nodig?
Wat is een goede matras?
Bron: Waterbed? Elektromagnetisch veld? Watblief?

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak