Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
Dux Merken

Visionaire pioniers in superslapen

FLORIS EN NATASCHA WOUTERSON
DUXIANA-PARTNERS IN SCHILDE EN KAPELLE

HOE KWAMEN JULLIE TOT DE MISSIE OM VAN IEDEREEN SUPERSLAPERS TE MAKEN?

Floris: “Als je mensen echt wilt helpen, moet je er zelf alles over weten. Ik ben gepassioneerd nieuwsgierig, en in 2011 raakte ik echt door goed slapen geboeid. Ik ontdekte dat er zóveel achter goed slapen zit. Vroeger was ik private banker. Maar nu ik sleep performance coach ben, draag ik bij aan een significant beter leven voor mensen, dat is zo’n mooie energie! Een mooie vorm van zingeving in mijn werk. Iedere dag ontwaak ik met die passie, ik voel me echt alive. En ik help mensen die excellente, pijnvrije, verfrissende nachtrust te bereiken, zodat ze volledig tot hun recht komen in hun dagelijks leven. Je ligt een derde van je leven in je bed. Dit heeft enorme invloed op de overige tweederde van je leven!”

Natascha: “Na mijn studie aan de Möbelfachschule in Köln legde ik me volledig toe op slaapcomfort, hoge kwaliteit bedden. We hebben winkels in Schilde en in Kapelle, net ten noorden van Antwerpen. In onze perceptie is een goed bed 50% van een goede slaap, en de andere 50% bestaat uit leefstijlkeuzes. Hiervoor hebben we ook oplossingen voor ontwikkeld. We geloven in een holistische aanpak. En dat merk je ook in onze winkel en in het contact met mensen! We ontvangen mensen op afspraak, zodat we gegarandeerd de gelegenheid hebben om hen zo goed mogelijk op maat te adviseren.”

ENERGIZE YOUR LIFE, ONE NIGHT AT A TIME

WAT IS JULLIE BELANGRIJKSTE REDEN OM DUXIANA AAN TE BIEDEN?

Floris: “De filosofie van het leren kennen van de persoon achter de klant. Dat je mensen wil helpen met een excellent bed, maar ook op het gebied van lifestyle. Echt gaan voor de kwaliteit. Een bed en een dekbed hebben een enorme impact op nachtrust, en veel mensen zijn zich hier niet of nauwelijks van bewust. Thuis hebben we zelf veel uitgeprobeerd, diverse bedden en wel 60 verschillende hoofdkussens bijvoorbeeld. Omdat we interesse hebben in de techniek, en omdat we er werkelijk alles over willen weten. Vroeger dacht ik bijvoorbeeld dat dons het beste materiaal was, maar sinds ik kashmier en kameelhaar heb ontdekt, wil ik dit nooit meer missen. Perfecte temperatuurregulatie, wat toch met stip op 2 staat na de techniek. Daarbij is de slaapkamertemperatuur ook van essentieel belang. De integrale aanpak van het verbeteren van nachtrust is wat ons bij DUXIANA aanspreekt, en hier pionieren we zelf ook op voort.”

Natascha: “De kunst van het ontdekken van het detail dat een grote positieve impact heeft op de slaapkwaliteit van een persoon, is iets dat me na aan het hart ligt. Mensen hebben ineens helemaal geen klachten meer. Die mate van advieskwaliteit streef ik iedere dag na. Door een DUX-bed op maat in te stellen, en door te adviseren op maat, bijvoorbeeld als iemand zwanger is. Je maakt impact op iemands kwaliteit van leven, en DUXIANA faciliteert dit voor ons met hun fantastische kwaliteitsproducten. Het ergonomisch aspect staat bovenaan, daarna pas de mooiheid. Bij DUXIANA gaan deze twee aspecten samen.” 

IN WELK OPZICHT ONDERSCHEIDEN JULLIE JE MET DUXIANA VAN ANDERE BEDDENEXPERTS?

“DUXIANA is een uniek product en een concept dat op zoveel vlakken bijdraagt aan de ideale nachtrust. Onderzoek heeft uitgewezen dat het de slaapkwaliteit pakweg 85% verbetert. Maar we onderscheiden ons niet uitsluitend met ons geloof in het merk, bij ons gaat dit veel verder. Allereerst ontwikkelen we onze eigen expertise continu door, zoals de engineers van de DUXIANA bedden dat op hun beurt ook doen. We verdiepen ons in wetenschappelijke feiten en onderbouwen onze adviezen hier ook mee. We willen zeker weten dat onze klanten het beste advies krijgen. Als slaapexperts bieden we een persoonlijke aanpak voor iedere toekomstige en huidige DUXIANA bedeigenaar. De persoon achter de klant leren we echt kennen. Je bouwt een band met elkaar op, want we verdiepen ons in de leefstijlkeuzes van de persoon, en geven ook hierin het beste advies op basis van alle kennis en ervaring die we in de afgelopen decennia hebben opgedaan. Omdat we zo gepassioneerd over zijn en geloven in continue innovatie, durven we ook voor onze visie te staan. Daarbij krijgt niet iedereen het recht om DUXIANA specialist te mogen zijn.” 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN SLAPEN OP EEN DUX-BED EN WILLEKEURIG WELK ANDER BED?

“Er is geen enkel boxspring merk dat zo aanpasbaar is als een DUX-bed. Tot op de millimeter, indien gewenst! Het voelt luxe aan, omdat het echt op maat is van jouw lichaam. Een ander type boxspringbed kan er mooi uitzien en op zich goed gemaakt zijn. Maar word je er ook uitgerust in wakker? Dat is essentieel! Duxiana heeft veel patenten en steken veel in research. Zo is bijvoorbeeld de eindeloze veer een innovatie uitvinding van Duxiana, die over de gehele breedte van het bed dezelfde mate van comfort garandeert. De bedden zijn handgemaakt. DUXIANA innoveert op ergonomie. En dat doen wij ook.DUXIANA gaat uit van het verzorgen van een gezond lichaam. Je huis is je grootste orgaan. Een DUX-bed verdeelt de druk het slimst. Excellente slaapkwaliteit verandert je leven. “

ALLES DRAAIT OM LEVENSENERGIE, WANT DAT IS HET RESULTAAT VAN GOED SLAPEN

WAT IS JULLIE AMBITIE EN VERWACHTING VOOR DE KOMENDE JAREN?

“Onze ambities komen samen in onze drive om de de allerbeste slaapkwaliteit samen te laten gaan met lifestyleaspecten, en hier zoveel mogelijk mensen een beter leven mee te geven. We hebben een heel concept ontwikkeld, zodat iedereen dit kan ervaren. Bijvoorbeeld met ons concept Sleepwise, dat gestoeld is op  PNM physiology, nutrition & mind. Dit betekent dat we ons continu blijven innoveren en pionieren op het gebied van de lichamelijke aspecten van onovertroffen nachtrust. Superslapen! Ook ontwikkelen we ook liposomate supplementen die slaap positief beïnvloeden, en onze Sleep Impact Score Test houdt rekening met context, individualiteit en regio. Onze Slaaptekortcalculator ontwikkeld, die zijn nut bewijst voor individuen, maar ook voor HR-afdelingen van organisaties. Daarbij voorzien we grote organisaties van topadvies over het belang van superslapen voor excellent presteren op de werkvloer.”

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak