Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen Matrassen nieuws over slapen werelds´slapen

The Autumn Project by House of Sleep


Tijdens de herfstperiode steken we onze House of Sleep winkel in een nieuw kleedje onder de noemer  ‘The Autumn Project by House of Sleep ’.

Warme kleuren, vrolijke opvallende accessoires, bijzondere lampen en mooie tapijten zijn de ingrediënten van deze re-styling. Met de diepwarme groene tinten op de muur en het bruine en donkerrode bedtextiel creëren we een rustgevende en hartelijk sfeer voor je slaapkamer. De exclusieve decoratieartikelen van Kare Design zorgen voor een trendy ‘Indian Summer’ uitstraling.

Kare Design zijn Duitse designers die ondertussen in heel de wereld verrassende trends creëert. Liefhebbers van deze accessoires zijn kosmopolitisch en trend-georiënteerde mensen die tolerant en humoristisch zijn. Ze staan heel vrolijk en een beetje gek in het leven. House of Sleep is liefhebber van Kare Design en zeker ook van deze levenswijze.

Natascha Wouterson: ‘ We vinden het heerlijk om onze klanten te inspireren. Goed slaapcomfort aanbieden is natuurlijk onze hoofdbezigheid. Maar je slaapkamer moet er ook goed uitzien en gezelligheid uitstralen. Het is de plek waar je na drukke dagen écht tot rust komt. Deze plek moet je daarom helemaal naar je eigen zin inrichten. Mensen vergeten dat wel eens. Als kind zijn we heel intens bezig met onze slaapkamer. De juiste posters of foto’s hangen dan aan de muur en favoriete knuffels krijgen een eigen plaats. Maar wanneer we ouder worden en het drukke leven ons helemaal opslorpt, vergeten we de inrichting van onze slaapkamer al wel eens. Af en toe een nieuwe motief of een andere kleur op het dekbed van je bed, een mooi decoratiestuk op je nachtkastje of slaapkamerdressoir moet volgens ons kunnen. Wij hechten ook veel aandacht aan verlichting. De booglampen van Kare Design bijvoorbeeld brengen een mooie sfeer aan je interieur. Ook als ze niet branden. We gaan dus voortdurend op zoek naar originele en inspirerende interieurartikelen .’

In de twee House of Sleep winkels in Schilde en Antwerpen vind je al de artikelen van de ‘The Autumn Project’. De bedden zijn opgemaakt met de nieuwe Autumn collectie. Je vindt er de exclusieve muurdecoratie van Kare Design, originele fotokaders en spiegelvormen, lampen zoals je ze op een filmset terugvindt, aluminium gepolijste windhonden of bulldogs en pittig uitgedoste spaarvarkentjes. Echt de moeite waard om een bezoekje te brengen.

Tot snel!
Natascha Wouterson.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak