Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen Tempur

Tempur matrassen worden hard, als het kouder wordt buiten

Sleepwise verkoopt al meer dan 15 jaar Tempur. En al meer dan 15 jaar wordt me dezelfde vraag gesteld: “Worden Tempur matrassen niet hard als het buiten kouder wordt?” Het antwoord is simpel: ja! Of toch bijna, want eigenlijk hoort daar toch een woordje uitleg bij over het verschil tussen Tempur en Tempur. 🙂

TEMPUR ORIGINAL WORDT HARD BIJ KOUD WEER

Dat is een accuratere weergave van de feiten. Het klopt dat de Tempur Original matras effectief hard(er) wordt bij koud weer. Maar… dat is NIET het geval bij de Tempur Cloud Sensation of Hybrid matras! Veralgemenen is dus zeker niet correct! Bovendien is alles relatief… Want wat is koud weer? En hoe koud wordt het in je slaapkamer? Weet dat de ideale slaapkamertemperatuur tussen de 16 en 18 graden ligt. En dan geeft zelfs de Tempur Original matras zo goed als geen problemen. Dus tenzij je in een iglo of een ijsbar overnacht, zou je van het hard worden van je Tempur matras niet al te veel last mogen hebben.

HOE WEET JE OF TEMPUR IETS VOOR JOU IS?

Wel, tenzij je perse een harde matras wil, gaan we er gemakshalve even van uit dat je slaapt in een gezonde temperatuur, waarbij je Tempur matras niet hard wordt. Maar dat betekent daarom niet dat je vooraf weet of Tempur je wel degelijk zal bevallen. Laat staan dat je weet welke Tempur matras voor jou de beste keuze is. Want je bent je duidelijk aan het informeren. Daarom lees je ook dit artikel. Dat is goed, een goede voorbereiding is het halve werk. Maar je kiest geen matras online. Daarvoor is een nieuwe matras kiezen veel te persoonlijk. Er spelen te veel factoren een rol. En het laaste wat je wil, is een miskoop… 🙁

VERMIJD EEN MISKOOP

Overweeg je een nieuwe matras aan te kopen? En denk je daarbij misschien aan Tempur? Tempur is een kwalitatief merk. Maar is het de juiste keuze voor jou? Kies voor de zekerste weg en test je matras vooraf persoonlijk uit door te proefliggen. Met de hulp van een goede slaapadviseur kies je de meest optimale matras binnen jouw budget. Sleepwise helpt je gratis met een persoonlijke slaap check-up. Wat mag je verwachten?

  • Geen wachttijden
  • 60 à 90 minuten persoonlijk slaapadvies
  • Kosteloze analyse van je slaapgewoontes en slaapprofiel
  • Voldoende tijd om alles te testen en voor proefliggen
  • Geen aankoopverplichting

Koop geen nieuwe matras zonder goed advies en vooral: ga er eerst op liggen! Het persoonlijk advies van een slaapexpert is waardevol. Je vermijdt een miskoop en slaapt op de matras die het beste past bij jouw postuur en eventuele bestaande klachten. Maak nu je afspraak. Deel ook dit artikel en geef anderen ook de kans om bij Sleepwise langs te komen voor een vrijblijvende slaap check-up. Ken je trouwens ons YouTube-kanaal? Daar komt ook de inspiratie voor deze blog vandaan. Abonneer je nu om geen enkele slaaptip te missen.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak