Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
Matrassen Merken Tempur

Tempur matrassen en schotelbodems

De ondersteuning van de Tempur matrassen is zo vooruitstrevend en compleet dat je je tijdens je slaap als het ware gewichtloos voelt. Het gebruikte materiaal is visco-elastisch én temperatuurgevoelig.

Daar zit het geheim van de Tempur matrassen: het materiaal reageert op warmte en vormt zich volledig naar de vorm van je lichaam. Zo begint je dag volledig uitgerust.

  • Zacht waar gewenst en stevig waar nodig
  • Komt altijd terug in de originele vorm
  • Perfecte absorbering van je gewicht en je bewegingen
  • Onderdrukt de neiging om te woelen
  • Een aantrekkelijke collectie bedcombinaties
  • Een erg compleet aanbod voor elke slaapbehoefte

ALS TEMPUR TEMPERATUURGEVOELIG IS, WORDT HET DAN HARD IN DE WINTER?

Afhankelijk van welk type Tempur matras je kiest, bestaat de kans dat je matras in de winter wat harder aanvoelt als je gaat liggen. Maar Tempur reageert onmiddellijk op je lichaamswarmte en past zich meteen aan. Je matras is met andere woorden hooguit wat harder als je er niet op gaat liggen. Dat kan geen probleem zijn, toch?

IS TEMPUR OOK GESCHIKT ALS IK MEER DAN GEMIDDELD TRANSPIREER?

Natuurlijk! De warmte en de vochtigheidsgraad in je bed wordt voor 80% bepaald door je dekbed, niet door je matras. Door een ander dekbed te kiezen, los je je probleem eenvoudig op.

KLANTEN OVER TEMPUR MATRASSEN EN SCHOTELBODEMS

SOPHIE VAN HASSELT

“Heel blij met de oplossing die House of Sleep heeft geboden. Mijn authentieke bedkader is bewaard gebleven én ik kan genieten van het comfort van een elektrisch verstelbaar bed. Prima service!”

WAT WAS HET PROBLEEM VAN DE KLANT?

De klant heeft een mooi, authentiek bedkader dat ze graag wil behouden. Haar vraag was of het mogelijk was om aan één zijde het bed elektrisch verstelbaar te maken

HOE HEEFT HOUSE OF SLEEP DE KLANT GEHOLPEN?

Door het authentieke karakter van het bed was het niet mogelijk om met een klassieke elektrische bedbodem te werken. De motor bij deze bodems hangt namelijk onderaan en hiervoor was geen ruimte. Tempur heeft een type bedbodem waarbij de motor even hoog is als de zijkant van de bedbodem zelf. Zo werd het mogelijk om deze bedbodem als het ware op het bestaande bedkader te leggen en het originele karakter van het bed te behouden.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak