Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen Tempur

Tempur matras? Help waar moet ik beginnen!?

Wie een nieuwe matras moet kiezen heeft eindeloos veel keuze. Dat lijkt misschien interessant, maar op den duur zie je door het bos de bomen niet meer. Sterker nog, zelfs als je al hebt bepaald welk merk het zal worden, kan je het nog moeilijk vinden om te kiezen. Neem nu Tempur, dat merk biedt je een grote keuze aan kwalitatieve matrassen. Maar weet je welke de juiste matras voor jou is? Ik help je de juiste Tempur matras te vinden!

TEMPUR VOOR BUIKSLAPERS

Ben je een buikslaper? Dan is de Tempur Sensation matras de juiste matras voor jou. Deze Tempur matras biedt voldoende en de juiste ondersteuning voor buikslapers. Zo ga je niet met een holle rug liggen en kunnen je tussenwervelschijven toch nog voldoende ontspannen. Dat is een gekend en belangrijk probleem bij buikslapen en de voornaamste reden waarom buikslapen wordt afgeraden. Ben je echt een verstokte buikslaper? Dan weet je vanaf nu welke Tempur matras je toch de ideale ondersteuning biedt.

EEN ZACHTE MATRAS VOOR KOELE KAMERS

Is de temperatuur van je slaapkamer vaak onder de 15 graden en slaap je graag op een zachte matras? Kom dan eens proefliggen op een Tempur Cloud matras. Deze Tempur matras maakt voorgoed komaf met de legende dat Tempur matrassen altijd te hard zijn in de winter. Als een zachte matras geen echte vereiste is, dan zijn ook de Sensation matras en de Original matras van Tempur uiteraard geschikt voor kamers waar het nogal frisjes is.

EEN ADEMENDE MATRAS VOOR WIE SNEL TRANSPIREERT

Wie het makkelijk te warm heeft in bed of wie last heeft van nachtelijk transpireren heeft baat bij de Tempur Breeze matras. Deze matras heeft een extra verluchtend laagje dat erin verwerkt zit waardoor die beter ademt en jij nog lekkerder kan gaan slapen. Bovendien heeft de Breeze matras ook een afneembare matrashoes met een 3D-weefsel zodat je die makkelijk kan wassen. Je combineert dus het overheerlijke slaapcomfort van Tempur met een uitstekende hygiëne en de frisheid van een ademende matras.

Kortom, Tempur heeft écht naar zijn klanten geluisterd en heeft ervoor gezorgd dat ze voor elke slaapbehoefte de juiste matras kunnen aanbieden. Klassieke ergernissen die bij de eerste Tempur matrassen aan bod kwamen zijn al lang verleden tijd. Uiteraard heb ik nog veel meer tips die je kunnen helpen de juiste Tempur matras te kiezen. Die vind je allemaal terug in mijn gratis E-book: De ultieme Tempur koopgids. Als je dat hebt gelezen, vind je de Tempur matras die perfect bij je past. Met dank aan Sleepwise, en ook een beetje aan NASA, die Tempur heeft ontwikkeld. 🙂 Deel dit artikel ook, zo geef je vrienden en kennissen de kans om de Tempur koopgids ook gratis te downloaden, altijd sympathiek! Wil je écht je slaap naar een hoger niveau tillen? Volg dan ons YouTube-kanaal. Daar zal je ook de vlog vinden die als inspiratie heeft gediend voor dit artikel én pakken tips die je zullen helpen om beter te slapen dan ooit tevoren. Doen!Bron: Tempur matras? Help waar moet ik beginnen!?

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak