Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen

Synthetisch dekbed kopen? Zweten als een gek?

Wie onder een synthetisch dekbed slaapt, heeft het soms veel te warm. Heb jij daar ook last van? Dan heb ik dé oplossing voor jou!

Hét voordeel van een synthetisch dekbed: de onderhoudsvriendelijkheid

De voornaamste reden om voor een synthetisch dekbed te kiezen is voor velen de onderhoudsvriendelijkheid. Begrijpelijk, want je kan je dekbed zo vaak je maar wenst in de wasmachine stoppen. Prima als je het graag hygiënisch houdt. Bovendien mag zo’n synthetisch dekbed na de wasbeurt ook nog even de droogkast in, wat je het leven extra makkelijk maakt. Voor wie graag een schone en antiallergische oplossing heeft de ideale keuze, zou je denken. Helaas is er ook een keerzijde: Synthetische dekbedden ademen vaak niet goed. Meteen de reden dat je het soms veel te warm hebt in bed. Hoe los je dat op?

Een ademend synthetisch dekbed

Wat je nodig hebt om het minder warm te hebben is een ademend synthetisch dekbed. Kan je het dan nog wassen op 60°? Of mag het ook de droogkast in? Jawel! Met een Thinsulate™ dekbed heb je alle voordelen die andere synthetische dekbedden hebben én je hebt een ademend dekbed. Thinsulate™ is een materiaal waar je ongetwijfeld al van gehoord hebt. Het wordt onder andere veelvuldig toegepast in skipakken. De reden is eenvoudig: Thinsulate™ neemt het transpiratievocht dat vrijkomt bij het skiën snel op en geeft het ook razendsnel weer af. Deze eigenschap heeft ook het Thinsulate™ dekbed geërfd. Het resultaat? Je hebt het heerlijk warm zonder dat je last hebt van transpireren ’s nachts.

Een Thinsulate™ dekbed is wasbaar én je gaat niet zweten

Het volstaat om even je research te doen om een synthetisch dekbed te vinden waaronder je niet zweet. En de makkelijkste manier is gewoon deze Sleepwise blog lezen natuurlijk! 🙂 Zo ben je meteen op de hoogte van de nieuwste technieken op vlak van slaapcomfort én kan je je slaapkwaliteit aanzienlijk verbeteren met een minimum aan inspanning. Want zeg nu zelf, zweten als een gek onder een synthetisch dekbed is ronduit ergerlijk.
Wil je graag écht alles over dekbedden weten? Download dan het gratis E-book over dekbedden dat ik heb geschreven. Daarin heb ik mijn jarenlange ervaring en alle kennis over dekbedden die ik heb netjes gebundeld. Zo ontdek je snel welk dekbed het meest optimaal is voor jouw slaapbehoefte of wat de beste oplossingen zijn voor problemen met je bestaande dekbed. Heb je nog vragen over dekbedden of wil je graag eens komen testliggen? Dat kan vrijblijvend. Zo vermijd je een miskoop en krijg je slaapadvies op maat. Ga ook eens kijken naar de vlog waarop deze blog geïnspireerd is om te zien hoe het Thinsulate™ dekbed eruitziet. Niet dat je daar in de praktijk veel van zal merken, want slapen doe je met je ogen dicht en als een roosje onder dit heerlijke dekbed! 🙂
Misschien vind je dit ook interessant:
Zweten in bed? Met een waterbed is dit voorbij
Gezondheidskussen, geen nek op schouderklachten meer
Bron: Synthetisch dekbed kopen? Zweten als een gek?

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak