Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
lattenbodems Matrassen Merken

Swissflex matrassen en lattenbodems

Swissflex levert bedsystemen van topkwaliteit dankzij – hoe kan het anders – Zwitsers vakmanschap en technische expertise. Hun intelligente slaapoplossingen zijn functioneel, comfortabel en veelzijdig en bieden voor elke individuele behoefte een oplossing.

Swissflex doet geen enkele concessie op vlak van techniek, afwerking of grondstoffen. Kortom, een assortiment dat voldoet aan de hoogste eisen.

  • Intelligente materiaalcombinatie voor de best mogelijke slaapervaring
  • Perfect aansluitende onderdelen voor een geluidloze werking
  • Een grenzeloze vrijheid om de stijl van je bedsysteem te personaliseren
  • Gebruik van natuurlijke materialen waar mogelijk: gezonder én milieuvriendelijker
  • Een gegarandeerd lange levensduur

MAAKT ZO’N LATTENBODEM ECHT HET VERSCHIL?

Ja, je slaapcomfort begint bij de basis. En een goede basis, maakt effectief het verschil. De Swissflex lattenbodems zijn ergonomische pareltjes. Ze helpen je lichaam op de juiste manier te ondersteunen. Ze zijn duurzaam, flexibel én geruisloos. Bouwen aan een gezonde slaap doe je – in het geval van Swissflex – op een flexibel fundament.

WELKE MATRAS IS GESCHIKT VOOR EEN LATTENBODEM?

De beste combinatie is een lattenbodem met een soepele schuim- of latexmatras die zich perfect afstemt op de ergonomische vorm die de lattenbodem aanneemt en je de juiste ondersteuning biedt. Daarom is de combinatie van een Swissflex lattenbodem en een Swissflex matras ideaal.

KLANTEN OVER SWISSFLEX MATRASSEN EN LATTENBODEMS

ANTON EN MANON SCHRIJVERS


“De levering is vlot verlopen. De bedden slapen zalig en de kinderen zijn in hun nopjes.  Zeker de jongste geniet van zijn bedje dat het een lieve lust is. Hij vraagt als hij wakker is om nog even te mogen blijven liggen en na te genieten. Zalig toch :)).”

WAT WAS HET PROBLEEM VAN DE KLANT?

3 opgroeiende kinderen die uit hun kinderbedjes zijn gegroeid met een mama die weet hoe belangrijk goed slapen is voor de rug van kinderen in de groei

HOE HEEFT HOUSE OF SLEEP DE KLANT GEHOLPEN?

Bij de aankoop van de kinderbedden had de klant er al rekening mee gehouden dat ze later makkelijk omgebouwd konden worden naar een eenpersoonsbed. De onderdelen daarvoor waren toen al meegeleverd. Mama wil goede matrassen en de kinderen willen vooral niet te hard liggen.

Bij de 3 bedden heeft Sleepwise de hoogte van de zijsponde van het bed bekeken, om de juiste lattenbodem te kunnen kiezen. Het werden Bridge 12 lattenbodems met een ‘smalle’ zijlat zodat ze niet boven de bedspronde uitkwamen en de matras goed stevig in het bedkader ligt. Lattenbodem met de speciale Bridge technologie. De matrassen werden hoogwaardige natuurlatex Versa 24 met afneembare hoezen die gemakkelijk wasbaar zijn. Latex heeft de eigenschap dat het goed drukverlagend en drukverdelend is, zeker belangrijk voor kinderen in de groei. Er werd eveneens gekozen voor 3 waterdichte matrasbeschermers, die goed ademend zijn, niet ‘kraken’ aan je oren als je in bed beweegt, wasbaar zijn op 60°C én in de droogkast kunnen.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak