Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen waterbedden

Ik heb steeds lucht in mijn waterbed? HELP!

Lucht in je waterbed is behoorlijk onaangenaam. Je waterbed gaat licht klotsende geluiden maken die niet bevorderlijk zijn voor een goede nachtrust. Gelukkig is er een makkelijke oplossing voor lucht in je waterbed. Je leest er alles over in deze blog post.

Je waterbed ontluchten

Het is standaard de gewoonte om 4 keer per jaar je waterbed te ontluchten. In principe is dat voldoende om te vermijden dat je last krijgt van lucht in je waterbed. Je waterbed is uitgerust om het zonder inspanning te kunnen ontluchten via een speciaal daarvoor voorzien luchtpompje. Uiteraard zorgt Sleepwise ervoor dat je waterbed luchtvrij wordt geleverd en staan we klaar met raad en daad om ervoor te zorgen dat je waterbed ontluchten ook in de toekomst helemaal niks voorstelt.

Is je waterbed 4 keer per jaar ontluchten onvoldoende?

Heb je ook als je je waterbed 4 keer per jaar ontlucht nog last van lucht in je waterbed? Moet je dus je waterbed meer ontluchten? Dan is er iets anders aan de hand. Om je een blijvende oplossing te kunnen bieden tegen lucht in je waterbed en de kwaliteit van je slaap weer naar een hoger niveau te tillen, doet Sleepwise beroep op de wetenschap. Met behulp van een speciale tester kan je bepalen of je een schimmel of bacterie in je waterbed hebt. Want – je hebt het al begrepen 🙂 – dat kan de oorzaak zijn van het feit dat er te veel lucht in je waterbed zit.

Een eenvoudige wetenschappelijke test bij lucht in je waterbed

Bij Sleepwise houden we niet van giswerk. Je slaap is belangrijk en daarom willen we zeker zijn dat we je snel een definitieve oplossing tegen lucht in je waterbed kunnen bieden. Door de tester even in het water van je waterbed te dompelen en hem daarna onder de waterzak te plaatsen creëren we een kweek die zal uitwijzen of je eventueel last hebt van schimmels of bacteriën in je waterbed. Zodra je de test bij Sleepwise binnen brengt weten we exact welk product de bacteriën of schimmel in je waterbed zal doden en zo je waterbed luchtvrij zal maken.
Heb je nog vragen over lucht in je waterbed of wil je weten of een waterbed kopen de oplossing is voor jouw slaapproblemen? Kom dan eens testliggen bij Sleepwise en ervaar de weldaad van een waterbed voor je slaap- en je levenskwaliteit. Slapen op een waterbed is een unieke ervaring en biedt enorm veel voordelen, waaronder een aantal unieke eigenschappen die het erg bijzonder maken. Wil je alle voordelen van waterbedden ontdekken? Download dan het gratis E-book over waterbedden dat ik heb geschreven. Daarin heb ik mijn jarenlange ervaring en kennis over waterbedden gebundeld. En geloof me, ik spreek uit persoonlijke ervaring als ik het heb over slapen op een waterbed. 🙂 Het is namelijk mijn uitverkoren vorm van slaapcomfort! Ga zeker ook eens kijken naar de vlog op ons YouTube-kanaal die ik als inspiratie voor deze blog post heb gebruikt.
Misschien vind je dit ook interessant:
Beschermsloop voor mijn hoofdkussen? Is dat nodig?
Dit moet je eten om vanavond beter te slapen
Bron: Ik heb steeds lucht in mijn waterbed? HELP!

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak