Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
bedden goed slapen

Somnus: British by Design, dé aanvulling voor het House of Sleep bedden-assortiment

EEN GOEDE SLAAP IS GEEN TOEVAL

Het is iets waar ze bij Somnus alvast heel hard in geloven én een mening die we bij House of Sleep zeker delen. Een gezonde, verkwikkende slaap is het resultaat van een mix aan invloeden, waarvan je bed een erg belangrijke factor is. Vandaar dat Somnus permanent investeert in testen en innovaties. Somnus bedden staan synoniem voor hoogwaardig slaapcomfort. De reden daarvoor is dat Somnus – die nu al absolute topkwaliteit produceert – niet stilzit en steeds de lat nóg hoger legt. Blijkbaar vinden ze dat je nooit goed genoeg kan slapen. Niet voor niets noemen ze je slaapkamer je ‘slaapheiligdom’.

HANDGEMAAKTE FAMILIETRADITIE

Niet alleen de traditie om te innoveren werd bij Somnus aan elke generatie doorgegeven. Ook het respect voor kwalitatieve, eerlijke én ecologische materialen net als het vakmanschap wordt in ere gehouden. Als klant geniet je dus van meer dan 175 jaar ervaring in het produceren van luxueuze, kwalitatieve bedden. Meteen een solide basis voor een goede nachtrust, lijkt ons. Of zoals ze het bij Somnus zelf verwoorden: “Onze bedden zijn niet het eindresultaat, ze zijn nog maar het begin.”

KWALITEIT VANAF DE BASIS

Al vijf generaties lang komt luxe en comfort op de eerste plaats. Hoe?

  • Erfgoed en vakmanschap

In elke steek De tijdslijn van Somnus spreekt voor zich. Het bedrijf legt een indrukwekkend parcours af en perfectioneert het slaapcomfort dat ze produceren bij elke stap. Zelfs de Queen is er klant en we hebben zo’n klein vermoeden dat die wel weet wat kwaliteit is én hoe belangrijk gezond slapen is.

  • Vakmanschap door slaapspecialisten

Jouw slaapcomfort wordt vormgegeven door échte vaklui. Mensen die weten wat een goede slaap is en wat je daarvoor nodig hebt. Mensen die hun ambacht tot in het kleinste detail beheersen én die weten dat elk van die details even belangrijk is voor jouw slaapkwaliteit. En vooral: door een producent die élk aspect van de productie controleert en die belang hecht aan traditie, kwaliteit en vakmanschap.

  • Met dank aan de natuur

Alle materialen worden met zorg geselecteerd en zijn bij voorkeur natuurlijk én lokaal geproduceerd. De vulling van elke matras is een unieke mengeling van 100% natuurlijke materialen waarvan sommige op de eigen Somnus boerderij worden gekweekt. De selectie is optimaal omwille van haar duurzaamheid, ademende en temperatuur controlerende eigenschappen. Door te kiezen voor een lokale productie, staat Somnus bovendien garant voor een erg lage ecologische voetafdruk.

  • Een kern van hoogwaardige pocketveren

Het Sensa pocketveren systeem van Somnus is intelligent. Dat betekent dat het ervoor zorgt dat je lichaam beter en evenwichtiger wordt ondersteund, zodat je in een optimale slaaphouding en je minder druk op je lichaam ervaart. Niet alleen de veren zelf worden door Somnus geproduceerd. Ook de ‘draad’ die voor de veren worden gebruikt én de volledig plantaardige pockets worden in huis vervaardigd.

POCKETVEREN DIE OOK DOOR ANDERE GEBRUIKT WORDEN

Jawel, de pocketveren van Somnus zijn zo duurzaam en kwalitatief dat zelfs andere beddenfabrikanten die in hun bedden verwerken. Denk bijvoorbeeld aan Het Belgisch Bed van Fylds’. Dat is een beetje alsof de mannen van Pepsi wat Coca Cola aan hun drankje zouden toevoegen. Kortom, een betere vorm van erkenning is er niet. Die erkenning is overigens begrijpelijk, want de pocketveren van Somnus zijn duurzaam, ecologisch en de basis voor een wel erg aangenaam ligcomfort.

BRITISH BY DESIGN

Het woord design in die slogan slaat echt op álles. Het ‘industrieel’ design dat ervoor zorgt dat je slaapt in de meest optimale houding, maar ook het ‘visual’ design dat je ‘slaapheiligdom’ er precies laat uit zien zoals jij dat wil. Somnus is namelijk verkrijgbaar in erg veel kleuren en uitvoeringen. De hoofdborden bestaan in maar liefst 39 uitvoeringen, te bekleden met de stof van jouw keuze. Een écht gepersonaliseerde look!

Ben je benieuwd naar hoe Somnus ook jouw slaap en slaapkamer naar een ander niveau tilt? Kom dan dit uitzonderlijke bed ontdekken bij House of Sleep. En omdat er nooit genoeg luxe en weelderigheid is, kan je alvast beginnen met het delen van dit artikel. Zo stuur je een beetje van die heerlijke luxe digitaal de wereld rond.
 
 

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak