Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
gadgets goed slapen

Snurkt Bart de Wever (NV-A)?


Het is natuurlijk interessant om te weten of Bart de Wever snurkt. Helaas moeten we het antwoord schuldig blijven, maar het blijft een interessante vraag. Misschien heeft Bart een paar minuutjes tijd om deze vraag op onze blog te beantwoorden. Zou leuk zijn, toch?

Mocht Bart snurken, dan zijn er inmiddels goede oplossingen. Kijk bijvoorbeeld eens in deze store van Amazon. Het meest opvallende is de anti-snurk kinband. Deze band helpt snurkers direct en wat nog beter is dat het alle bedgenoten een goede nachtrust garandeert!

De meest voorkomende oorzaak van snurken is slapen met een open mond. Dit zet extra druk op de keel wat zorgt voor vibraties en vervolgens resulteert in snurken. De anti-snurk kinband lost dit probleem op door de kaken bij elkaar te houden tijdens het slapen. Simpel en doeltreffend. Hierdoor wordt het snurken voor een groot deel gereduceerd en kan zelfs het snurken volledig doen verdwijnen. Als dat geen goed nieuws is Bart dan weten wij het ook niet. Bart je kunt deze anti-snurk kinband beter niet gebruiken bij de informatie 😉

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak