Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
hoofdkussens slaapkwaliteit

Sluit hoofd- en nekpijn uit met het butterfly slaapkussen

Word je ’s ochtends wakker met hoofdpijn of nekpijn? Kan je de slaap nooit vatten omdat je woelt als een gek in je bed? Twijfel niet. Je hebt zeer duidelijk een foute slaaphouding.

Mogelijk is je matras of je hele bed versleten. Maar misschien slaap je eenvoudigweg niet op een voor jou passend hoofdkussen. Doordat je hoofdkussen te zacht of te hard voor jou is, lig je steeds in een slechte houding en dat veroorzaakt pijnen in je nek of in je hoofd. Zoek je hiervoor een oplossing? Ga dan voor een neksteunkussen. Het Butterfly hoofdkussen vinden wij dan een aanrader.

GEPATENTEERD NEKSTEUNKUSSEN

Je vindt heel veel soorten neksteunkussens in de markt. Wat is er dan zo speciaal aan het Butterfly slaapkussen? De gepatenteerde vormgeving van dit Butterfly kussen is uniek omwille van een ingenieus nekrolsysteem. Bij dit neksteun kussen functioneert het nekgedeelte apart van het hoofdgedeelte. Deze unieke constructie zorgt er voor dat waar je hoofd ook op het kussen terechtkomt, er een correcte neksteun gevormd wordt. Hoe groot of klein je hoofd ook is, je nek en je hoofd krijgen met dit kussens steeds een gelijkmatige ondersteuning. Het klinkt misschien ingewikkeld maar als je op het kussen ligt, voel je snel het verschil.

Het interieur van het kussen is 80 % natuurrubber. Ook allergische mensen kunnen opteren voor een Butterfly kussen dus. Het Butterfly gezondheidskussen kan je kiezen in verschillende hoogtes en hardheden. Welke versie het best bij jou past, hangt af van jouw specifieke schouderbreedte en van je matras. Maar geen nood. Wij kunnen je zeker helpen bij het uitzoeken van het juiste Butterfly kussen voor jouw lichaamsbouw en slaapomgeving.

Natascha Wouterson
Verbeter je slaap voor ongekend veel levensenergie!

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak