Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
bedden goed slapen nieuws over slapen

House of Sleep zet haar deuren open voor kunst.

‘WOMAN’S INSPIRATIONS

Van vrijdag 14 maart tot en met zaterdag 24 mei 2014 kan je in de House of Sleep winkel in Schilde genieten van de expo ‘Women’s Inspirations’.

Met deze expositie haalt House of Sleep een artistiek gezelschap van 9 internationale vrouwen naar Schilde. De kunstenaressen komen uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Langs een prominente beeldwand nemen de dames je mee in de geheimen van hun levensverhaal. We willen je graag uitnodigen om deze beeldwand te komen bekijken.

KUNST MET EEN ONWEERSTAANBARE ‘JOI DE VIVRE’.

De kunstenaressen combineren in hun dagdagelijks leven vaak een rijk gevuld beroepsleven met een gezin.  Ze zijn er in geslaagd om een prachtige collectie van kleurrijke kunstwerken te maken die je echt beroeren. Speciaal voor deze tentoonstelling hebben de kunstenaressen een ‘Limited Edition’ van hun schilderijen gemaakt. Door intelligente ‘snapshots’ te nemen van hun werken en deze te printen op hoogwaardig acrylglas, zijn de dames erin geslaagd om een prachtige expositie samen te stellen die zowel klasse als passie uitstraalt.

Een van de kunstenaressen is Natascha Wouterson, zaakvoerder van House of Sleep: ‘Ook voor mij was dit een unieke ervaring. Samen met de andere dames op zoek gaan naar jezelf en dat door middel van schilderkunst is voor mij een manier geweest om diepverborgen gevoelens tot uitdrukking te brengen. Deze beleving zal ik nog lang koesteren.‘

Kom gerust eens langs in de winkel in Schilde vanaf 14 maart en ervaar samen met ons de onweerstaanbare ‘joi de vivre’ die de werken uitstralen.  Wil je de kunstenaressen graag in levende lijve ontmoeten, ook dat kan. We organiseren een ‘meet and greet’ op zaterdag 15 maart van 10.00 tot 18.00 met koffie en Antwerpse handjes.

EN DAN NOG DIT…

House of Sleep zou House of Sleep niet zijn, mochten we daarbovenop niet voor vrolijke, fancy en trendy extraatjes zorgen. Het eerste extraatje richt zich naar ons vrouwelijk publiek. Pumps maken eender welke damesoutfit compleet. Vrouwen weten dat! Kom daarom tijdens deze expo kiezen uit een collectie NOË pumps van meer dan 98 verschillende kleuren.

Tegelijkertijd viel ons oog ook op de ultradunne design boxspring Firenze met ultiem ligcomfort. Voor de autoliefhebbers onder ons is het misschien leuk om te weten dat de boxspring dezelfde handgevlochten veren bevat die vroeger gebruikt werden voor de stoelen van de legendarische Porsche 356 en Mercedez-Benz 190. Deze boxspring valt je wellicht snel op als je houdt van een trendy design interieur.


Zoals je merkt, het leeft bij House of Sleep.
Kom daarom gerust langs en geniet mee van dit apart House of Sleep evenement.
We hopen van hart je te mogen verwelkomen.


Tot gauw!
Natascha Wouterson
Verbeter je slaap voor ongekend veel levensenergie!

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak