Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
Matrassen News

House of Sleep stelt voor… De eerste matrassen die je met ecocheques kan betalen!!!!

De Leticia Modular matrassen kan je betalen met ecocheques. Dat is nieuw en een hele verdienste. De Leticia Matras is de eerste matras die hiervoor in aanmerking komt. De hoogste normering die je kan halen is het ÖKO TEX 100 klasse 1 label. En daarin is Leticia Modular in geslaagd! Ook het felbegeerde HygCen certificaat haalden deze matrassen binnen.

MAAR WAT BETEKEND DIT NU CONCREET VOOR JOU?

VEILIG SLAPEN

Als het goed is, lig je acht uur per dag in je bed. Dat is niet gering. Goed slapen is een garantie op een goed en energiek leven. Dat kan natuurlijk alleen in een bed dat perfect op jouw lichaam is afgesteld. Maar het is net zo belangrijk dat je weet uit welke materialen het matras vervaardigd is. Als je zoveel tijd in je bed doorbrengt, wil je niet dat er stoffen in de materialen verscholen zitten die je gezondheid kunnen schaden. De Leticia matrassen kunnen beroepen op het gerenommeerd ÖKO TEX 100 klasse 1 certificaat en HygCen certificaat.

WAT IS ÖKO TEX?

ÖKO TEX voert uniforme tests uit op grondstoffen, half afgewerkte producten en eindproducten in de textielsector. Concreet betekent dit dat ÖKO TEX meer dan 100 specifieke tests uitvoert om na te gaan of er schadelijke stoffen aanwezig zijn in het product. Onafhankelijke researchinstellingen voeren deze tests uit. Behaalt het textielproduct dit label dan kan je er als groothandelaar en kleinhandelaar met zekerheid vanuit gaan dat het product enerzijds op een verantwoorde en veilige manier geproduceerd werd en dat het geen schadelijke stoffen bevat.

Het HygCen certificaat bewijst dan weer dat de matrassen ook tests op biocomptabiliteit ondergingen. Dat wil zeggen dat geen enkele gebruikte grondstof of materiaal een ongewenste reactie van het lichaam teweegbrengt.

EN DUS… ECOCHEQUES.

Daarom mag je de Leticia Modular matrassen betalen met ecocheques. Dergelijke cheques kan je gebruiken om ecologisch verantwoorde producten aan te kopen. Dan gaat het zowel over de samenstelling van het product zelf als over het duurzame productieproces waarmee het product tot stand kwam.

Mogelijk wilde je al lang je bed vervangen? Maar stelde je dit om budgettaire reden steeds uit. Dan is er nu een oplossing. Kom langs bij House of Sleep en test de matrassen uit. Je kan de matrassen ook perfect combineren met bestaande lattenbodems of andere bedbodems. Gun jezelf ideale nachtrust. Je zal je het niet beklagen.


Tot snel bij House of Sleep Schilde.
Natascha Wouterson
Verbeter je slaap voor ongekend veel levensenergie!

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak