Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
bedden bedden boulevard Antwerpen boxsprings hoofdkussens lattenbodems Tempur Uncategorized

House of Sleep of Swiss Sense? Aan jou de keuze!


Helder advies, kwalitatief slaapcomfort, tijdige leveringen en excellente na-service. Dit zijn de troeven House of Sleep.

Als consument ben je uiteraard kritisch over deze beloften. En terecht! Je hebt recht op helder advies want een bed kopen is niet het gemakkelijkste koopje. Een bed koop je voor een aantal jaar. Het staat garant voor een goede nachtrust. En die is belangrijk om een energiek leven te leiden. Maar het aanbod van bedden en beddenmerken is groot, het aanbod van winkels is groot en hoe weet je als klant of je aanklopt bij de juiste beddenwinkel.

Daarom is het een goed idee om een bezoek te brengen aan de Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstraat – Vlaamse kaai. Hier heb je meerdere beddenwinkels vlakbij elkaar, zoals House of Sleep, Matthieu’s beddenbedrijf. En binnenkort opent beddenwinkel Swiss Sense ook hier haar deuren. De (red. de Swiss Sense winkel aan de A12 bij Schelle wordt blijkbaar gesloten). Als je toch op zoek bent naar een nieuw boxspring bed, dan is het een goede gelegenheid om de beddenwinkels van House of Sleep en Swiss Sense op de Bedden Boulevard Antwerpen met elkaar te vergelijken.

In Antwerpen-Zuid zitten de winkels van House of Sleep en Swiss Sense namelijk op loopafstand van elkaar. House of Sleep op de Kloosterstraat 96 en Swiss Sense op de Vlaamse Kaai 63.Het assortiment van Swiss Sense beperkt zich tot de huismerk boxsprings van Swiss Sense. Bij House of Sleep kan je terecht voor de merken Carpe  Diem Beds of Sweden, Het Belgisch Bed, Fylds’, Kreamat, Metzeler, Magnitude, Swissflex, Tempur en Revor. En niet alleen voor boxsprings maar ook voor lattenbodems, dekbedden en bedtextiel. House of Sleep heeft ook de grootste collectie hoofdkussens van de regio Antwerpen. Bij House of Sleep heb je de keuze uit meer dan 60 verschillende hoofdkussens. Voor de hoofdkussens bestaat ook een testprogramma. House of Sleep of Swiss Sense? Aan jou de keuze!

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak