Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
bedbodems dekbedden goed slapen Tempur

Slapen op Tempur of slapen op Tempur???

Slapen op Tempur is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Sinds 2011 is Tempur de grootste bedden fabrikant ter wereld. Hiermee is Tempur Sealy en Simmons voorbij gestreefd. Een hele prestatie voor een relatief jong bedrijf. Slapen op Tempur heeft de beurskoers dan ook een flinke “boost” gegeven. Sinds beursintroductie is de koers circa vervijfvoudigd. Het bedrijf heeft hiermee een marktkapitalisatie van circa $4,32 miljard. Je kunt met recht zeggen dat slapen op Tempur de aandeelhouders geen windeieren heeft gelegd.

Wat maakt slapen op Tempur zo bijzonder? Het zijn vooral de drukverlagende eigenschappen van het comfortmateriaal die het slapen op Tempur zo aangenaam maakt. Het assortiment is goed en logisch opgebouwd. Zowel qua matrassen als qua bedbodems en hoofdkussens. Bovendien is Tempur sterk vertegenwoordigd in de gezondheidssector. Veel ziekenhuizen en klinieken werken met producten van Tempur vanwege de goede kwaliteit en duurzaamheid.

Het succes van slapen op Tempur heeft vooral te maken met de goede klantervaringen. Je kunt geen groot merk worden als je klantenbasis ontevreden is. In het verleden en in verschillende fora op het internet kon je lezen dat mensen zweten of meer dan gemiddeld transpireren als ze slapen op Tempur. Door productinnovaties en goed te luisteren naar de klant, behoren deze klachten tot het verleden. Zo is de Tempur Royal matras speciaal ontwikkeld voor personen die veel zweten. Een persoon die normaal transpireert, zal geen problemen ondervinden met een matras van Tempur.

Wat veel mensen niet weten, is dat zweten in bed hoofdzakelijk veroorzaakt wordt door het dekbed. Het warmte en vochtigheidsklimaat in bed wordt voor maar liefst 80% bepaald door het dekbed! Slechts 20% wordt bepaald door het matras. (bron: Ergonomie Institut München)

Een extra reden om te slapen op Tempur en tevens een goed dekbed aan te schaffen van bijvoorbeeld kameelhaar of cashmere. Ook het Tempur Fit dekbed is een goede keuze.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak