Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen

Slapen en meer, dit was 2011


Sinds 2009 is onze Wordpres Slaapwijzers’ blog “het geheim van goed slapen” online. De cijfers spreken voor zich. Ze geeft aan dat er behoefte is aan goede en objectieve informatie over slapen en slaapcomfort. De resultaten van dit rapport motiveren ons om met nog meer en verder te werken en te bouwen aan onze blog. Dit jaar met meer posts over slapen, slaapcomfort, bedden, matrassen. Over relevante trends zoals slaapmeetsystemen, zweten in bed of allergieën. Over marktontwikkelingen bij Tempur, Auping, Metzeler, Swissflex, Kreamat, Magnitude, Fylds’, Carpe Diem Beds of Sweden om er een paar te noemen. Wij willen al onze lezers van het voorbije jaar bedanken en kijken ernaar uit jullie dit jaar weer te mogen begroeten! Wij wensen jullie een voorspoedig en gezond 2012. Slaapwijzers’ blog: het geheim van een uitgesrust 2012!

Here’s an excerpt:

A New York City subway train holds 1,200 people. This blog was viewed about 6.000 times in 2011. If it were a NYC subway train, it would take about 5 trips to carry that many people.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak