Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen hoofdkussens

Silvana support hoofdkussen

• Groot assortiment kussens en dekbedden: voor elke wat wils.
• Ontdek het dekbed en het kussen dat bij jou past.
• Slapen onder dons geeft je unieke slaapbeleving.

Silvana kussens en dekbedden is al jaren een vaste waarde in de slaapmarkt. Het grote aanbod en talrijke variaties in het assortiment maakten van Silvana een grote speler. Recent werd dit bedrijf overgenomen door een andere grote bekende dekbed en kussenproducent: Ducky Don

Het hele productieproces van Ducky Dons speelt zich af in Nederland. Reeds sinds de jaren ’50 importeren en verwerken ze dons en veren. Het hele proces van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens gebeurt in de twee fabrieken in Ermelo in Nederland. Dankzij deze jarenlage productervaring en know-how in de verenbranche biedt Ducky Dons vandaag een hele eigen productlijn van dekbedden en hoofdkussens aan.

Met de overname van Silvana breidt Ducky Dons zijn assortiment aan slaapkussens en dekbedden nog eens aanzienlijk meer uit. Bij House of Sleep vind je vooral de hoofdkussens van Ducky Dons en Silvana. Dat betekent dat we je een groot aanbod kunnen aanbieden. Wat je behoeften ook zijn, we vinden met zekerheid het best bij jou passende hoofdkussen of dekbed. Transpireer je veel? Ben je allergisch? Wil je een kussen met een schouderuitsparing, een drukverlagend of dooradembaar kussen?

Kom gewoon even langs en laat ons je adviseren. We weten nu al zeker dat je heerlijk zal slapen met de donzen zachtheid van Silvana en Ducky Dons.

Natascha Wouterson
Verbeter je slaap voor ongekend veel levensenergie!

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak