Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen hygiëne en slapen Matrassen Review

Wat zegt de schoonmoeder van Koen Wauters over Gellness matrassen?


Inderdaad, de schoonmoeder van Koen Wauters zegt: “het is heel aangenaam”. Kijk hier om het hele interview te zien. En daarin heeft ze gelijk. Een extra reden om iets meer te vertellen over Gellness. Gellness is een nieuwe innovatie op het vlak van slaapcomfort. Vreemd genoeg bestaat het materiaal al sinds 1986. Het is destijds ontwikkeld door Bayer.

Het materiaal is volledig vrij van weekmakers, is ideaal voor personen die veel zweten of last hebben van huisstofmijt. Sinds twee jaar worden van dit materiaal ook matrassen gemaakt. Het vindt ook toepassing bij rolstoelen, autozetels, sportschoenen, zadels voor paarden, etc., etc.


Gellness is ook zeer duurzaam. Tijdens de levensduur van een matras, draaien we ongeveer 150.000 keer rond op een matras. Bij testen met Gellness, waarbij een wals van 70kg 300.000 maal over het materiaal werd gerold,  is geen vervorming van het materiaal vastgesteld.

Gellness is een prima alternatief voor waterbedslapers. De matrassen zijn net als bij een waterbed te verwarmen. Heerlijk om de spieren te ontspannen. Of voor die personen die kouwelijk zijn ingesteld. Kortom redenen genoeg om eens kennis te maken met Gellness.
 

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak