Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
bedden goed slapen hoofdkussens hygiëne en slapen nieuws over slapen Uncategorized

Ruim om het even welke slaapverstoorder uit de weg, of beter…uit je bed!


Zalige nachtrust is iets waar ieder van ons recht op heeft. Maar iedere nacht kan je overvallen worden door één of meerdere slaapverstoorders. Een goede nachtrust is nochtans onontbeerlijk als je de volgende ochtend fris op moet. Maar wat meer is: je algemene gezondheid gaat er op achteruit als je keer op keer te kampen hebt met onderbroken nachtrust.

DIEPSLAAP ZORGT VOOR EEN GOEDE GEZONDHEID

Elke nacht doorlopen we verschillende slaapstadia waaronder ook de diepslaap. Het is wetenschappelijk bewezen dat in deze fase heel veel chemische stoffen worden aangemaakt voor de heropbouw waardoor weefsels herstellen. Het onderbreken van deze belangrijke slaapfase is dus slecht voor je gezondheid.

‘WAT ZIJN DAN DIE ZOGENAAMDE SLAAPVERSTOORDERS?’ HOOR IK JE DENKEN.

Het gezoem van muggen kan je slaap stevig verstoren. Maar ook hoesten of niezen omdat je allergisch bent voor stofmijt of andere allergenen, overtollig zweten of woelen in je bed omdat je het te heet hebt…het zijn allemaal slaapverstorende factoren die je best uitsluit als je wil genieten van zorgeloze en heerlijke nachtrust.

KAN EEN SMARTSLEEVE MATRASBESCHERMER DIT HELEMAAL OPLOSSEN?

Hierop zeg ik volmondig ja!!!
Smartsleeve ontwerpt vier speciale matrasbeschermers met telkens nieuwe technologieën om de slaapverstoorders uit te schakelen.


We sommen ze hier even voor je op:

  • SmartSleeve Ventilated Deze matrasbeschermer wordt driedimensionaal gebreid. Deze speciale breitechniek zorgt voor een ventilerende luchtlaag. Die luchtlaag zorgt voor een betere ventilatie. Het resultaat is dat je minder zweet en je bed frisser en droger aanvoelt. 
  • SmartSleeve Allergen protected In deze matrasbeschermer zitten microcapsules die natuurlijke probiotica bevatten. Dat zijn positieve bacteriën die de slaapomgeving zuiveren. Door de lichaamswrijving openen de microcapsules en komen de probiotica vrij waardoor de aanwezigheid van het huisstofmijtallergeen vermindert. Je creëert op die manier een zuivere en gezonde slaapomgeving. Daardoor verminderen jouw allergische reacties.
  • SmartSleeve Mosquito protected Ook in deze matrasbeschermer verwerkt men microcapsules. Maar hier heeft men eucalyptusextracten gebruikt. Door de lichaamswrijving komen ook deze vrij. Die extracten houden de muggen weg uit de omgeving van je matras of kussen.
  • SmartSleeve Thermo regulated Badend in het zweet wakker worden overkomt je niet meer. De intelligente 3D technologie van deze thermo regulated matrasbeschermer zorgt ervoor dat het vocht dat we tijdens het slapen verliezen snel verspreid wordt en dus sneller kan verdampen.

Het hele productieproces van de SmartSleeve matrasbeschermers en kussenslopen werd in samenwerking met de Bekaert Academy, een netwerk van wetenschappers en hoogtechnologische bedrijven, geperfectioneerd. Om de driedimensionale gebreide structuur te ontwikkelen ging men niet over een nacht ijs. Deze breitechnologie bestaat eruit dat er een luchtlaag gebreid wordt tussen twee textiellagen. Het is die luchtlaag die zorgt voor een frisser en hygiënische slaapklimaat.

Bovendien zijn de hoezen voor matrassen en slopen heel soepel. Ze volgen heel goed de contouren van je lichaam. Goedkopere varianten zoals bijvoorbeeld Aerosleep zijn beenhard en liggen daardoor veel minder comfortabel.
Het is volgens mij zeker de moeite waard om de techniek uit te proberen als je last hebt van één van de beschreven slaapverstoorders. Met heel veel plezier help ik mee om jouw slaapverstoorder uit te schakelen.


Natascha Wouterson
Verbeter je slaap voor ongekend veel levensenergie!
 
 
 
 
 
 

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak