Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
Merken waterbedden

Profine waterbedden

Profine, dat zijn hoogwaardige waterbedden van Belgische makelij. Hun kracht? Profine speelt in op al je noden.

Te beginnen bij de kwalitatieve materialen die worden gebruikt, maar ook – en vooral – de hoogstaande afwerking. Niet alleen op technisch vlak scoren de waterbedden van Profine hoog. Hun luxueuze afwerking met – indien gewenst – vibro massage, lederen stoffering of een soundsysteem, spreekt zeker tot de verbeelding.

  • Waterbedden op maat met oog voor elk detail
  • Een exclusief design,verrassend elegant
  • Vooruitstrevend en revolutionair
  • Individueel, onvergelijkbaar ligcomfort
  • Het toppunt van hygiëne
  • Uitermate drukverlagend

IK HEB GEHOORD DAT JE OOK EEN VIBRO MASSAGE ALS OPTIE KUNT BESTELLEN VOOR JE WATERBED. KLOPT DAT?

Ja, dat klopt. Het is een fantastische aanvulling op je slaapcomfort. De vibro-massage is heerlijk om voor het slapen gaan in te schakelen. Je kunt op deze manier heel gemakkelijk ontspannen en vaak veel sneller inslapen. Een andere mogelijkheid is om de massagefunctie ‘s morgens voor het opstaan in te schakelen. Het activeert dan je lymfensyteem waardoor je lichaam veel gemakkelijker zijn giftstoffen kan kwijt raken. Echt een aanrader voor je gezondheid.

HEB JE HET NIET SNEL TE WARM IN EEN WATERBED?

Het grote voordeel van een waterbed is dat het verwarmd is. Je kunt de temperatuur zelf instellen en daardoor is het fris in de zomer en aangenaam in de winter. Je huidtemperatuur is circa 27°C. Door in de zomer je waterbed op 26°C te zetten is het heerlijk koel. En als je het in de winter liever ietsjes warmer hebt, dan zet je de temperatuur gewoon op 30°C. Door de warmte ontspannen ook je spieren zich direct, gewoon zalig !’

KLANTEN OVER PROFINE WATERBEDDEN

JO EN MAREN STEYLAERT

“Dankzij House of Sleep genieten we zorgeloos van alle voordelen van een waterbed. We weten namelijk dat we kwaliteit in huis hebben gehaald én dat we kunnen terugvallen op hun uitstekende dienst na verkoop.”

WAT WAS HET PROBLEEM VAN DE KLANT?

Na een overstap van een waterbed naar traditionele matrassen, bleek dat de klant toch de voorkeur gaf aan een waterbed. Een negatieve ervaring met een waterbed in hun vakantie-appartement zorgt ervoor dat ze extra bezorgd zijn over de kwaliteit.

HOE HEEFT HOUSE OF SLEEP DE KLANT GEHOLPEN?

Er zijn vele soorten en kwaliteiten waterbedden. Het binnenleven van een klassieke waterzak bestaat meestal uit vinyl lagen, al dan niet thermisch gehard om de levensduur te verlengen. Er is ook een nieuwe ontwikkeling op de markt onder de naam ‘zen schuim’. Dit schuim is min of meer onverwoestbaar. Tijdens de levensduur van de matras treedt er slechts 4% kwaliteitsverlies op (slijtage). Het koppel had een verschillende voorkeur voor hardheid. Iemand lag liever iets zachter, de ander had een voorkeur voor een vaster ligcomfort. Door te kiezen voor een duo systeem, hadden beide partners hun gewenste ligcomfort en bovendien konden ze hierdoor hun verwarmingselement individueel instellen qua temperatuur. Door te kiezen voor een hypersoft breeze hoes – met een betere ventilatie en vochttransport – werd meteen ook het feit dat de klant het snel te warm had in bed, aangepakt.

Er werd gedacht aan de mogelijkheid van een massagefunctie, maar de klant vermoedde dat dit bij een waterbed niet mogelijk was. Speciaal voor waterbedden is er een vibro-massagemat ontwikkeld, die onder de waterzak wordt gelegd. Zo heb je permanent een massagetherapeut in huis. De vibro-massage is fantastisch om bijvoorbeeld gemakkelijker in te slapen of je gewoon heerlijk te ontspannen, maar is vooral bevorderlijk voor het lymfesysteem. Testen hebben aangetoond dat wie ‘s morgens voor hij opstaat de vibro-massage gebruikt, een duidelijke verbetering merkt van de werking van zijn lymfesysteem.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak