Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
bedden boxsprings dekbedden goed slapen lampenkappen op maat nieuws over slapen

Ontdek het nieuwe ‘Design in the city’ thema in alle House of Sleep winkels.


We zijn halverwege de herfstperiode en het nieuwe winterseizoen is in aantocht.  Dat is een goede reden voor Sleepwise om de winkels in een nieuw kleedje te stoppen. Maar het is misschien ook een goede reden voor jou om je slaapkamer in een aangepaste, winterse sfeer te stoppen.  Kom daarom langs bij House of Sleep in Schilde om leuke decoratie-ideeën op te doen.

De winter roept bij velen van ons ‘gezelligheid’ op. We voegen aan ons interieur mooie plaids toe, we branden kaarsen en vullen onze zetels aan met zachte, warme kussentjes. Ook in onze slaapkamers zijn we in deze winterse periode aan extra gezelligheid toe.

Bekijk daarom onze nieuwe collectie dekbedovertrekken. Ze zal je verbazen met mooie opvallende maar warme, winterse tinten in katoen, zijde of zachte flanel. Flanel is trouwens een aanrader voor de kouwelijke mensen onder ons. Ontdek ook onze trendy skyline motieven waarmee je je slaapkamer een internationale look geeft. Heerlijk om weg te dromen over de volgende reis die je zal maken. Extra topgezelligheid creëer je ook met onze warme pelzen bedspreien.
De accessoires van Kare Design geven stuk voor stuk een extra origineel design aan je slaapkamer. Spaarpotjes in de vorm van beertjes, bulldogs, kandelaars, spiegels en originele muurdecoratie staan allemaal te bewonderen in onze winkels. Ook leuk als eindejaarscadeau natuurlijk.

Zijn je plannen groter dan hier en daar een nieuw decoratiestukje bij te plaatsen? Ben je van zin om je matras of je volledige bed te vervangen? Uiteraard staan we dan voor je klaar met degelijk advies over jouw nieuwe bed dat we samen op basis van jouw slaapprofiel kiezen.

Redenen genoeg dus voor een bezoekje aan de House of Sleep winkel in Schilde.
We verwachten je! Tot gauw!

Natascha Wouterson
Verbeter je slaap voor ongekend veel levensenergie!

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak