Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen

Ongekend handig een boxspring met opbergruimte


Was je toch al van plan een boxspring te kopen? Ken je de boxspring met opbergruimte? Dat is dé oplossing voor wie wil genieten van een ultiem slaapcomfort én een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Je leest er alles over in deze blog post.

Bestaat dat? Een boxspring met opbergruimte?

Een boxspring met opbergruimte is lang niet de standaard, wel integendeel. Boxsprings zijn in de regel gesloten bakken die je zelfs niet de mogelijkheid bieden om iets onder je bed op te bergen in een opbergbox. Vervelend voor wie bijvoorbeeld een kleine slaapkamer heeft of zelfs voor wie gewoon alle ruimte wil maximaliseren. Gelukkig: De boxspring met opbergruimte bestaat! De My Spring boxspring collectie heeft boxsprings met een opbergruimte onder het bed. Sterker nog, je hebt zelfs de keuze uit 2 verschillende uitvoeringen!

Een opbergruimte die zijdelings opent? Of achteraan?

My Spring biedt je de keuze uit een boxspring met opbergruimte die je zijdelings opent, of een versie waarbij je de achterkant van het bed optilt. Binnenin beschik je telkens over een opbergvak over de hele bodem van het bed van zo’n 20cm hoog. Beide oplossingen zijn even goed en functioneel. Wat is dat het verschil? Het verschil zit hem in het feit dat je mogelijk juist meer ruimte vrij hebt aan de zijkant van je bed, dan wel aan het voeteneinde. Zo kan je kiezen voor een opbergruimte die opengaat aan die zijde waar je over het meeste bewegingsvrijheid beschikt. Dat is nog zo handig als je er spullen wil instoppen of uithalen.
[sleeptest_button]

Een boxspring met opbergruimte, ook als je voldoende kastruimte hebt?

Uiteraard is deze oplossing in eerste instantie ontwikkeld voor wie onvoldoende bergruimte heeft. Je combineert namelijk het uitstekende slaapcomfort van een boxspring terwijl je meteen een zee aan opbergruimte creëert. Maar is zo’n combinatie ook interessant als je wel over voldoende kastruimte beschikt? Waarom niet? Behoeftes evolueren, zo kan je vandaag denken dat je geen extra opbergruimte nodig hebt, om later te ontdekken dat het toch wel praktisch is. Je neemt er in elk geval geen enkel risico mee, want je hoeft op geen enkel vlak in te boeten voor wat betreft je slaapcomfort.
Deze tip is slechts één weetje in een resem van tips voor de aankoop van een boxspring die ik heb gebundeld in een gratis E-book. Je kan het hier downloaden en zo een miskoop vermijden. Kijk zeker ook eens naar de vlog over dit onderwerp. Je ziet er beide uitvoeringen van de My Spring boxspring met opbergruimte. Ken je iemand die wel baat zou hebben bij beter slapen én meer opbergruimte? Deel dan dit artikel, kwestie van volgende keer de sofa van je vrienden te kunnen gebruiken om op te zitten. 🙂 Heb je vragen over boxsprings of slaapcomfort in het algemeen? We geven je graag persoonlijk slaapadvies. Of maak een afspraak om te komen testliggen en ervaar aan den lijve welk bed het beste bij je past. We verwachten je, bij Sleepwise!
Misschien vind je dit ook interessant:
Kasjmier dekbed, slaapt dit echt zo goed?
Is een waterbed wel goed voor je gezondheid?
Bron: Ongekend handig een boxspring met opbergruimte

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak