Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
bedbodems goed slapen hygiëne en slapen

Mooi, maar ik wil graag stofzuigen onder mijn bed!


Kent u dat ook? Dat u moeilijk onder uw bed kunt stofzuigen? Dat er nog steeds geen fabrikant op het idee gekomen is om een lattenbodem te ontwikkelen waarbij je gemakkelijk onder het bed kunt schoonmaken?
Deze tijd is voorbij. In het hotelwezen bestaan er al langer bedden waarbij het schoonmaken onder het bed veel gemakkelijker is. Zeker als je last hebt van huisstofmijt is dit een prettige gedachte.

De firma Irisette (Duitsland) heeft een lattenbodem ontwikkeld waarbij het onderste gedeelte eenvoudig te openen is. Zeg maar 45°. Dit is handig als je wil stofzuigen onder het bed of als je spullen wil opbergen onder je bed. Dat niemand eerder op dit idee is gekomen. Dus dames geen excuus meer, het stofzuigen onder het bed is nu een fluitje van een cent. Zelfs voor de moderne huisman een hele verbetering.


Deze lattenbodems situeren zich overigens in hetzelfde prijssegement als conventionele lattenbodems. Ze zijn alleen wel veel praktischer.
Gerelateerde artikelen: Wereldprimeur! Lattenbodem uit glasvezel

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak