Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
Merken Pocketveren

Mline matrassen

Mline kiest voor complete slaapsystemen die focussen op een perfecte slaaphouding voor een betere nachtrust. Het visco-elastisch materiaal volgt de contouren van het lichaam nauwlettend zodat je volledig ontspant en herstelt.

Daarom zijn Mline slaapsystemen de ideale basis voor een perfecte nachtrust gevolgd door energieke, gezonde en vitale dagen.

  • Ultieme drukverlagende eigenschappen
  • Unieke samenstelling met visco-elastisch materiaal
  • Perfecte ventilatie en optimale hygiëne
  • Werkt preventief bij rug- en nekklachten
  • Helpt om buikslapen af te leren
  • 100 dagen omruilgarantie
  • Een ontspannen slaaphouding

IK WIL EEN DRUKVERLAGENDE MATRAS COMBINEREN MET POCKETVEREN. GOED IDEE?

Ja, als je opteert voor een combinatie die speciaal daarvoor ontwikkeld werd. Mline combineert een toplaag van drukverlagend visco-elastisch materiaal met onderliggende pocketveren. De materialen zijn zo op elkaar afgestemd dat de technieken perfect samenwerken.

GA JE OP TRAAGSCHUIM NIET MEER TRANSPIREREN?

Matrassen zijn niet vervaardigd uit 1 solide blok materiaal. De visco-elastische matrassen van Mline bijvoorbeeld, hebben een open celstructuur voor een optimale ventilatie. Ideaal dus als je makkelijk last hebt van nachtelijk transpireren.

KLANTEN OVER MLINE MATRASSEN

Huub en Julie

“Onze zoektocht naar een nieuw bed werd bemoeilijkt door de specifieke eisen die we stelden aan ons slaapcomfort. Ons bedsysteem moest beantwoorden aan onze verwachtingen met betrekking tot een gezondheidsprobleem en ons algemeen slaapcomfort, zonder het aspect stijl uit het oog te verliezen. Hoewel we als koppel een totaal verschillende slaapbehoefte hebben, heeft House of Sleep ons individueel comfort geleverd in een elegante bedcombinatie. Hun service is grenzeloos en met de glimlach, zelfs toen na de levering bleek dat één matras wat zachter uitviel dan we hadden gehoopt. Er werd een alternatief aangeboden dat meteen goed was. Sindsdien genieten we van een prima nachtrust.”

WAT WAS HET PROBLEEM VAN DE KLANT?

Ernstige slaapproblemen en slapeloze nachten door hevige pijnen in de lage onderrug. De klant wilde een nieuwe matras op zijn bestaande boxspring.

HOE HEEFT HOUSE OF SLEEP DE KLANT GEHOLPEN?

In dit specifieke geval heeft House of Sleep ervoor gekozen om het reflux probleem te verhelpen met een spie. Die taartpunt van koudschuim of latex leggen we aan het hoofdeinde onder de matras met een afloop van ca. 10cm tot 0cm.

Het koppel koos voor 2 verschillende matrassen: een Tempur Breeze matras van 90x220x22 en een Mline Hybrid VI matras van 90x220x26. De vaste matras van Mline paste bij het postuur van de echtgenoot. Door de verschillende matrassen was er een hoogteverschil van 4 cm te overbruggen. Om dit op te lossen hebben we tussen de matras en de bedbodem een soort van ‘onderplaatje’ in koudschuim van 4cm laten maken, bekleed met witte meubelstof. Dat bracht beide matrassen op dezelfde hoogte zonder het esthetische aspect uit het oog te verliezen.

Er was ons gevraagd ook aandacht te besteden aan een goede ventilatie en vochttransport. Om eventuele transpiratieproblemen nog beter op te lossen zijn er aangepaste matrasbeschermers en hoeslakens voorzien.

Na de levering bleek de echtgenoot zijn matras na een paar nachten als ‘te zacht’ te ervaren. House of Sleep heeft de Mline matras vervangen door een Metzeler Glamour H4 matras op proef om de juiste hardheid te bepalen. Deze bleek geschikter dus de omruil was een feit temeer omdat ook de Metzeler matras door zijn Tubes systeem en hypersoft hoes een zeer goede ventilatie en een hoog vocht opnemend vermogen heeft.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak