Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
Dux Merken

Met zijn tweetjes verandert alles tijdens het slapen

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam. Dit kan ertoe leiden dat je niet meer prettig slaapt. DUX past zich aan deze ontwikkelingen aan en is daarom de ideale matras tijdens de zwangerschap. Ons Pascal-systeem kan makkelijk worden aangepast aan de veranderingen van jouw lichaam tijdens de zwangerschap.

DIT MAAKT HET DUX-BED IDEAAL TIJDENS JOUW ZWANGERSCHAP

Rugpijn is een veelvoorkomend probleem tijdens de zwangerschap. Onderzoek toont aan dat tussen 50 en 70 procent van alle zwangeren te kampen hebben met rugpijn. Door het toenemende gewicht van de foetus verandert het zwaartepunt van het lichaam verder naar voren. Om deze verschuiving van het gewicht te compenseren, leun je naar achteren, om de belasting naar de spieren in uw rug te verplaatsen. Dit kan spierpijn en rugpijn veroorzaken.
Jouw rugspieren krijgen tijdens de slaap hierdoor niet de rust die ze zo nodig hebben. Ze blijven gespannen als ze niet correct en continu worden ondersteund door het matras. Dit kan ertoe leiden dat jouw spieren zich helemaal niet meer goed en natuurlijk kunnen ontspannen en herstellen, wat vanzelfsprekend onrustige nachten tot gevolg heeft. Als een matras te zacht is, zakt het lichaam te ver naar beneden, net zoals in een hangmat. Hierdoor trekt je wervelkolom op een onnatuurlijke manier krom. DUX past zich aan jouw lichaam aan en ondersteunt de wervelkolom over de gehele lengte. Zo wordt jouw rug op een zo natuurlijke, gezond mogelijke manier ontzien, tijdens je gehele zwangerschap.

GEPATENTEERD PASCAL-SYSTEEM

Dankzij ons gepatenteerd Pascal-systeem zijn onze bedden uniek op de markt. Het Pascal-systeem bezit vervangbare cassettes, waardoor je het bed passend bij jouw lichaamslengte en je gewicht individueel kunt aanpassen.
Je kunt uw DUX-bed eenvoudig aanpassen aan de veranderingen van jouw lichaam. Als je de bovenzijde van het bed verwijdert, vind je de drie cassettes met aparte ondersteunende zones voor schouders, heupen en benen. De vorm en gewicht van jouw  lichaam veranderen tijdens de verschillende fasen van de zwangerschap. Het beste matras laat zich makkelijk aanpassen aan de wisselende eisen. Als je lichaam na de zwangerschap terugkeert naar haar oorspronkelijke vorm, kun je de aanpassingen gewoon ongedaan maken.

HET DYNAMISCHE BINNENVERINGSYSTEEM KAN ZICH PERFECT AANPASSEN AAN JE BEWEGINGEN

Alleen een dynamisch binnenveringssysteem kan zich ‘s nachts perfect aanpassen aan al je bewegingen. Het op basis van slaaponderzoek ontwikkelde revolutionaire DUX-binnenveringssysteem past zich vanzelf aan het gewicht en de vorm van jouw lichaam aan. Het beweegt met je mee. Het past zich aan de contouren van jouw lichaam aan en biedt hierdoor een voortdurende, dynamische ondersteuning op ieder punt van je lichaam.
Het DUX-binnenveringssysteem is zo flexibel, dat je schouders en heupen wegzakken. Tegelijkertijd is het verend genoeg zodat het jouw rug goed ondersteunt. Belangrijke drukpunten, in het bijzonder de wervelkolom, worden in een zo ergonomisch en gezond mogelijke houding ondersteund, zodat de bloedcirculatie optimaal is en je spieren zich volledig kunnen ontspannen.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak