Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen topmatras

Matrastopper van dons

Wanneer kies je het beste voor een donstopper? Je leest alles over de voordelen van een matrastopper van dons in deze blog post.

EEN DONSTOPPER VOELT ERG LUXUEUS AAN

Een donstopper is bij uitstek geschikt voor mensen die houden van luxueus en heerlijk zacht slapen. Zelfs als je al een goede matras hebt, geeft een donstopper nog net die extra touch. Een matrastopper van dons biedt het ‘op wolkjes slapen gevoel’ wat je vaak ook hebt in luxe hotels.

MATRASTOPPER VAN DONS: HYGIËNE TROEF!

Een donstopper is ook heel hygiënisch. Je kan je matrastopper van dons namelijk erg makkelijk laten wassen. Uiteraard kan je die ook zelf wassen met een zacht wasmiddel. Toch verkies ik een wasserij. Een donstopper heeft namelijk een behoorlijk formaat, wat niet altijd makkelijk te hanteren is of zelfs moeilijk in je machine past. Bovendien moet je donstopper ook goed drogen en dat is niet altijd evident als je het zelf probeert te doen.

KIES DE JUISTE MATRASTOPPER MET ONS ADVIES

Ga je een matrastopper kopen maar ben je een beetje overweldigd door het grote aanbod? Dat is begrijpelijk. Er zijn intussen bijna evenveel verschillende oplegmatrassen als matrassen op de markt. Voor je het weet heb je last van keuzestress. En we weten intussen maar al te goed dat stress niet erg bevorderlijk is voor je slaap. 🙂 En slaap, dat is onze passie! Daarom helpt House of Sleep je graag bij het bepalen van wat de beste matrastopper is voor jouw slaapbehoefte. Dat kan als volgt:

  • Maak een afspraak met één van onze slaapadviseurs
  • Bel ons en ontvang telefonisch advies
  • Stuur een e-mail en we reageren met ons advies

Met het persoonlijk slaapadvies van onze slaapexperten vermijd je een mogelijke miskoop. Niet elke matrastopper past op elke matras bijvoorbeeld. We vertellen je graag wat de optimale combinatie is voor jouw slaapcomfort. En als je langskomt, kan je het zelfs gewoon testen. Dan weet je meteen: dit voelt heerlijk! En voor minder moet je het écht niet doen. Heerlijk slapen is eigenlijk geen luxe, het is een noodzaak om energiek de dag door te komen. Dus mag je je gerust door experten laten adviseren en investeren in een goede slaap. Het kan je gezondheid én je humeur alleen maar ten goede komen.

Het is verbazingwekkend hoe het aanpassen van een ‘detail’ zoals een goede topmatras kan bijdragen tot het aanzienlijk verbeteren van je slaapkwaliteit. Bij House of Sleep hebben we er onze missie van gemaakt om iedereen te overtuigen van het belang van slaap én om hoogwaardig slaapcomfort toegankelijk te maken voor iedereen. Zoiets begint bij het juiste, persoonlijke advies en het verstrekken van gratis informatie over slaap en slaapcomfort. Dat doen we via deze blog, maar ook op YouTube, waar je de vlog zal tegenkomen die ik als inspiratiebron heb gebruikt voor deze post. Volg ons en deel onze posts, zo werk je mee aan de slaaprevolutie!Bron: Matrastopper van dons

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak