Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
bedbodems bedden dekbedden goed slapen hygiëne en slapen Matrassen nieuws over slapen

Te warm in bed tijdens de overgang? Leticia Modular Matrassen!

BERICHT AAN DE DAMES IN DE OVERGANG:

GUN JEZELF DEZE MATRAS EN MAAK ‘DE OVERGANG’ WAT ZACHTER!

Maak je je zorgen over de ongemakken van de overgang? Opvliegers tijdens de dag en nachtzweten tijdens de nacht, je hoort er de wildste verhalen over. Feit is dat de menopauze je hele hormonenhuishouding in meer of mindere mate in de war brengt. Dat veroorzaakt bijvoorbeeld dat vervelende nachtzweten. Heb je er last van, dan raden wij je aan om de toestand van je bestaande matras eens na te kijken.

HOUSE OF SLEEP GING OP ZOEK EN VOND

Goed slapen intrigeert ons. We zoeken altijd naar kwaliteitsvolle producten die problemen bij het slapen kunnen verhelpen. Het Leticia Modular matras is er daar eentje van. Het matras heeft een optimale lucht- vocht en warmtecirculatie. Dat komt omdat het opgebouwd is uit duizenden open microcellen die zeer snel opdrogen. Dat maakt het matras zeer geschikt voor personen die meer dan gemiddeld transpireren. Al dan niet tijdelijk van aard.

DOE JEZELF DAAROM EEN PLEZIER!

Zweetaanvallen tijdens de nacht zijn allesbehalve aangenaam. Je wordt badend in het zweet wakker. Jijzelf voelt je plakkerig en je beddengoed, matras en hoofdkussen voelen nat en koel aan. Je gaat uiteraard eerst wat woelen. Dan krijg je het stilaan koud door het zweetvocht. Je nachtrust is verstoord. Je gaat midden in de nacht uit je bed voor een nieuw laken of kussensloop. Dat hoef je allemaal niet mee te maken. Het kan ook anders!

HET LETICIA MODULAR MATRAS VENTILEERT PERFECT!

De zweetaanvallen kan je moeilijk vermijden maar je kan er wel voor zorgen dat je matras optimaal ventileert. Dat neemt de onaangename gevolgen van zweten voor een groot deel weg. Het ganse productieprocedé en de materialen maken dat het matras een optimale lucht- vocht en warmtecirculatie heeft. Dit matras is uiteraard voor iedereen een goede aankoop wanneer men het snel te warm heeft in bed. Nog nooit was een matras in staat om zulk een optimaal slaapklimaat in bed te brengen. Als je deze matras dan nog combineert met het juiste dekbed, dan heb je helemaal gewonnen. Het dekbed bepaalt namelijk ook heel sterk hoe warm je het in bed hebt. Ben je een zweter? Ga dan niet voor dons maar eerder voor een meer temperatuur regulerend materiaal zoals kasjmier en kameelhaar.

EXCLUSIEF BIJ HOUSE OF SLEEP TE VERKRIJGEN

Verwen jezelf in deze periode. Eet gezond, beweeg veel en slaap goed! Je bent het aan jezelf verschuldigd. Dat goed slapen daar kunnen wij je mee helpen. De Leticia Modular matrassen zijn exclusief te verkrijgen bij Sleepwise Kapellen en Schilde. Je zal het pas geloven als je de matras van dichtbij ziet, voelt en uittest. We heten je van harte welkom!

Natascha Wouterson
Verbeter je slaap voor ongekend veel levensenergie!

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak