Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
bedden boxsprings goed slapen Matrassen nieuws over slapen topmatras

LETICIA MODULAR. Het matras dat zich op jou instelt!


Geen enkel mens heeft dezelfde lichaamsbouw heeft. De ene is smal op de heupen en heeft brede schouders. De andere is heel lang of net heel kort. Bovendien slapen alle mensen anders. De favoriete lighouding, op de buik, op de rug of op de zij, verschilt van persoon tot persoon. Het is dan ook vanzelfsprekend dat niet iedereen zo maar op eenzelfde matras kan slapen. We hebben elk onze eigen schoenmaat en kledingmaat. De ene jurk of schoen past ons goed, de andere minder. Waarom zouden jij en je partner dan moeten slapen op één grote matras die niet op ieders maat afgestemd is?

LETICIA MODULAR

Vandaag is er een revolutionaire oplossing voor al wie op een matras wil slapen die volledig op zijn eigen maat wordt ingesteld! En toch hoef je niet over te stappen naar lits jumeaux of naar twee verschillende matrassen waarbij er steeds een naad verschijnt tussen de matrassen. Zowel jij als je partner kunnen samen gezellig op een grote matras slapen. Voor elk deel kiest iedere partner zijn persoonlijke instelling en zijn eigen hardheid van zacht naar soepel of stevig. De Leticia Modular matrassen bevatten hiervoor een aangepaste topper. ‘Modular ‘zegt het zelf: deze matrassen worden volledig naar jouw eigen wensen en lichaamspostuur ingesteld.

ANDERE VOORDELEN

De toppers van de Leticia Modular matrassen maken integraal deel uit van de matras. De topper zit dus mee in de mastrashoes. Daardoor kan de topper niet verschuiven. Je kan de matrassen bovendien gebruiken op lattenbodems en op boxsprings.

De Leticia Modular matrassen kan je exclusief bij House of Sleep komen uittesten. We verwelkomen je graag en geven je al nodige het advies.

Natascha Wouterson
Verbeter je slaap voor ongekend veel levensenergie!

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak