Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
gadgets goed slapen News

Leg je hoofd te rusten op een gouden bed! Animal Crossing!


Eerst en vooral de beste wensen voor 2011! Dat het vooral een gezond en fit jaar mag worden met veel goede nachtrust. Mijn oog viel net na de jaarwisseling op een persbericht van Nintendo WII. Sinds 4 januari 2011 lanceerde Nintendo een nieuw spel in de Animal Crossing reeks. In het persbericht schrijft Nintendo: “Slaap zacht in Animal Crossing met een nieuw bed!” Heel toepasselijk en geeft aan dat ook Nintendo van mening is dat goed slapen belangrijk is.

Het spel heeft verder niet zoveel met slapen te maken. Het is een spel waarbij je trofeeën kan verzamelen, waaronder een gouden bed. Nintendo schrijft op haar website: “Als jouw idee over een hemels interieur te maken heeft met de aanraking van Koning Midas, let dan op! 2011 is een gouden jaar voor Animal Crossing: elke maand van dit jaar kun je de hand leggen op een exclusief gouden meubelstuk.”

En nu komt het en we kunnen dit alleen maar onderstrepen, Nintendo schrijft: “In januari kun je je verzameling beginnen met een gouden bed, voor de meest schitterende dromen aan het begin van het jaar! Het gouden bed is echt iets heel speciaals, met zijn stevige, versierde hoofdeinde en fraaie deken van gouddraad. Zo lig je er lekker warmpjes bij!”

Wij vinden dat iedereen een “gouden bed” zou moeten hebben. Een bed waarop je goed kan slapen en ´s morgens met een goed humeur opstaat. U denkt: ” dat is preken voor eigen parochie”. Dat klopt, echter wordt goed slapen door veel mensen onderschat. Ze geven liever veel geld uit aan een nieuwe auto of keuken, dan aan een goed bed waarin je de komende 10 jaar dag in dag uit gemiddeld 7 uur slaapt. Oftewel 1/3e van je leven. Een goed bed is te vergelijken met een goed medicijn. Alleen is het niet noodzakelijk hiervoor naar de dokter te gaan. Bezoek een goede beddenspeciaalzaak en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Januari is traditioneel een SOLDEN maand en momenteel kan je in veel winkels EXTRA voorwaarden bekomen. Dit lijkt ook zo te zijn bij Nintendo´s Animal Crossing. Nintendo schrijft op haar website: “Artikelen uit de Golden serie kun je nergens anders vandaan halen. Dus als het gouden bed klinkt als iets waar je niet zonder kunt, ben je vast blij te horen dat je het op eenvoudige wijze aan je verzameling kunt toevoegen. Hiervoor hoef je alleen maar te zorgen dat je tussen 1 en 30 januari de vriendelijke postbode Pete tegen het lijf loopt. In deze periode met Pete spreken, is de enige manier om de sweets player in bezit te krijgen. Kijk dus uit naar de postbode!” Verder schrijft Nintendo: “Let op: het gouden bed zal niets bijdragen aan de beoordeling van je woning door de goedwillende juryleden van de Happy Room Academy.”

Dit klopt ongetwijfeld, maar het gouden bed, indien goed geadviseerd, zal wel bijdragen aan een bijzonder goede nachtrust. Wacht niet langer en laat dit een van uw goede voornemens zijn voor 2011! U verdient het en breng nu nog een bezoek aan een goede beddenspeciaalzaak.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak