Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen Nek-, schouder- en rugpijnen Tempur

Last van je schouder op een Tempur matras? Terwijl het een drukverlagende matras is?

 Sommige mensen hebben last van hun schouders als ze op een Tempur matras liggen. Hoe kan zoiets, schouderpijn op een Tempur matras? Tempur is toch drukverlagend? In dit artikel lees je wat je hieraan kan doen.

De Tempur combinatievoor wie last heeft van schouderpijn

Tempur heeft geen aparte schouderzone in zijn matrassen. Toch hoeft dat geen reden te zijn om niet voor Tempur te kiezen als je last hebt van schouderpijn. Tempur is namelijk een uitstekende drukverlagende matras waar je heerlijk op slaapt, ook als je schouderproblemen hebt. De ervaringen van onze klanten zijn eenduidig: een Tempur matras in combinatie met een Tempur schotelbodem geeft het beste, pijnloos resultaat.

Een goede (Tempur) matras volstaat niet

Ik kan het niet genoeg benadrukken: een goede matras is essentieel voor je slaapcomfort, maar dat alleen is niet voldoende! Je slaapt niet alleen op je matras, maar ook op een bedbodem of lattenbodem én op een hoofdkussen. Het is de combinatie van al die zaken die maakt dat je lekker en perfect ondersteund slaapt, ook als je bestaande klachten hebt. De kunst bestaat erin om te bepalen wat de ideale combinatie is voor jouw slaapbehoeften. En helaas zal dat ondanks alle goede informatie die je vandaag online kan vinden, niet lukken langs de virtuele weg. Wil je zeker zijn dat je straks lekker slaapt op je nieuwe matras en een dure miskoop vermijden? Laat je dan door een professional adviseren en zorg dat je zelf kan testliggen voordat je een aankoop verricht. Het zal je vele slapeloze nachten besparen.

De gratis slaap check-up van House of Sleep: jouw garantie tegen een miskoop

Lijkt het je wel praktisch en tijdbesparend, je nieuwe matras online bestellen? Je hebt je tenslotte geïnformeerd, online en bij vrienden en kennissen? Als je dan voor Tempur als gevestigde waarde kiest, dan ben je toch zeker dat je straks beter slaapt? Op het eerste zicht zou je denken van wel. Maar jij bent niet ‘je vrienden en kennissen’. Jij bent jij. Met je eigen lichaamsbouw, eventuele klachten en slaapbehoeften. Niet voor niets verkoopt House of Sleep vaak 2 totaal verschillende matrassen die in 1 bed terecht komen. Iedereen is anders en daar past een slaapcombinatie op maat bij. De enige manier om op de juiste matras terecht te komen is door het zelf uit te testen. Dat heeft onze vele jaren ervaring als slaapspecialist ons echt wel geleerd. Daarom bieden wij aan iedereen een vrijblijvende slaap check-up aan. Want onze missie is iedereen de ultieme slaap bezorgen. En dat doen we met een persoonlijke aanpak die wetenschappelijk onderbouwd is.
Ben je toe aan een nieuwe matras? Kom dan langs bij House of Sleep voor een gratis persoonlijke slaap check-up en vermijd zo een dure miskoop. Wat mag je verwachten?

  • Geen wachttijden
  • 60 à 90 minuten persoonlijk slaapadvies
  • Kosteloze analyse van je slaapgewoontes en slaapprofiel
  • Voldoende tijd om alles te testen en voor proefliggen
  • Geen aankoopverplichting

Maak nu een afspraak om straks al beter te slapen op een slaapcombinatie die is afgestemd op jou persoonlijk. Deel ook dit artikel. Zo geef je anderen de mogelijkheid om ook bij House of Sleep langs te komen voor hun vrijblijvende slaap check-up. Deze blog is gebaseerd op een vlog van ons YouTube-kanaal. Abonneer je om geen enkele slaaptip te missen.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak