Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
boxsprings goed slapen

Kreamat bedden, een ruime keuze op jouw maat!


Een goed voornemen plannen voor het nieuwe jaar?  Wat dacht je van deze? Verander van bed en geef vanaf nu prioriteit aan goede nachtrust. Kreamat biedt een ruime keuze op jouw maat.

Natascha Wouterson: ‘Het houdt ieder van ons elk jaar opnieuw bezig: de goede voornemens. ‘Stoppen met roken, meer sporten, minder ‘moetjes’ in het leven toelaten’. Wij hebben er nog eentje voor jou bedacht. Waarom verander je niet van bed?  Wij horen vaak dat mensen al geruime tijd last hebben van allerlei kwalen. Ze worden midden in de nacht wakker van knagende pijn in de onderrug of ze hebben stijfheid in de nek bij het ontwaken. Met een onuitgeslapen gevoel slepen ze zich dan maar doorheen de volgende dag met een behoorlijk gebrek aan energie. Vaak wijten ze dit aan de stress in hun leven. Ze staan niet stil bij het feit dat de matras waarop ze liggen al heel erg oud is en aan vervanging toe is. Of dat ze gewoon al jaren in een fout bed liggen. ‘Hoezo een fout bed? Een bed is toch maar een bed’, hoor ik mensen dan zeggen. Maar niets is minder waar. Niet elk bed past bij iedereen. Elke mens heeft een unieke lichaamsbouw en unieke slaapgewoonten. En daar gaat het ons om bij House of Sleep. Wij weten dat geen enkel lichaam kan vergeleken worden met een ander. Kleding koop je toch ook niet universeel. Je koopt het op je eigen maat. Slapen hoeven we dus ook niet in zo maar een bed te doen zonder rekening te houden met de lichaamsbouw. Dat is meteen ook de reden waarom wij de bedden van Kreamat opnemen in ons assortiment.’

In het Westen wordt wel eens vergeten dat slapen een dagelijkse behoefte is. Meer dan 1/3 van ons leven brengen we in bed door. Onverstandig als je dan geen doordachte keuze maakt. Kreamat helpt je een goede keuze te maken, waardoor je jarenlang kan genieten van een zorgeloze nachtrust.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak