Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen

Koudschuim matrastopper: 1 waardevolle tip

Wil je een koudschuim matrastopper kopen? Dan moet je zeker de tip uit deze blog post lezen!

HET VERSCHIL TUSSEN POLYETHER EN BETERE KWALITEIT

Let bij de aankoop van een koudschuim matras vooral op de kwaliteit. Geldt dat dan niet voor alle slaapcomfort? Uiteraard! Maar bij een koudschuim matrastopper geldt dat nog meer! Welke kwaliteiten koudschuimtoppers zijn er?

  • Polyether: de minst goede kwaliteit. Je gaat makkelijk transpireren en deze oplegmatras heeft snel last van kuilvorming.
  • Betere kwaliteit: deze koudschuim matrastopper heeft meer materiaal per vierkante centimeter. Het gevolg? Je krijgt geen last van kuilvorming. Een andere voordeel van het kiezen voor een betere kwaliteit is dat je ook niet gaat transpireren.

Kiezen voor goedkoop is in dit geval zo goed als gegarandeerd een miskoop. Een Polyether koudschuim matras heeft echt weinig te bieden en zorgt er zelfs vaak voor dat mensen topmatrassen gaan afzweren, terwijl ze juist voor extra comfort zorgen!

WELKE MATRASTOPPER KIEZEN?

De juiste matrastopper kiezen is niet altijd evident. Zoals je merkt, zijn er nogal wat verschillen in kwaliteit en comfort. Het laatste wat je wil is op de verkeerde topmatras terechtkomen. Dan ga je misschien slechter slapen en dat kan absoluut niet de bedoeling zijn. Wil je zeker zijn dat je aankoop geen miskoop wordt? Vraag dan persoonlijk advies van onze slaapexperten om de juiste matrastopper te kiezen. House of Sleep adviseert je met plezier én vrijblijvend. Dat doen we omdat we oprecht geloven dat iedereen de best mogelijke slaap verdient. Heb je het druk? Ook dat mag geen excuus zijn om straks niet beter te slapen. Daarom kan je je op 3 verschillende manieren door onze experten laten adviseren:

  • Maak een afspraak met één van onze slaapadviseurs
  • Bel ons en ontvang telefonisch advies
  • Stuur een e-mail en we reageren met ons advies

Maak gebruik van dit gratis slaapadvies. Waarom zou je het niet doen? Je grootste risico is dat je er beter door gaat slapen. 🙂 Maar was dat niet de bedoeling?

Onze eerste goede raad? Spring even binnen op ons YouTube-kanaal. Dat barst van de waardevolle slaaptips, zoals de vlog waarop deze post gebaseerd is. Abonneer je ook om geen enkele slaaptip meer te missen. Lees je liever? Geen probleem! De slaaptips op de House of Sleep website bevatten veel waardevolle tips die je zullen helpen bij het kiezen van de juiste matrastopper. Denk je dat je de juiste gevonden hebt? Loop dan even binnen en kom testliggen. Zo vermijd je met zekerheid een miskoop en ga je gegarandeerd beter slapen!

Bron: Koudschuim matrastopper: 1 waardevolle tip

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak