Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
gadgets goed slapen

Koffie = Kunst ook voor het slapen gaan!?

Ga op 3 juni zeker naar de Dorpdag in Kapellen of op 10 juni naar de Markt van Morgen in Antwerpen. In de winkels van House of Sleep staat er namelijk weer iets hips te gebeuren: genieten van koffie in een échte Barista bar!

Zondag 3 juni is het weer Dorpsdag in Kapellen. Zoals altijd wordt het weer supergezellig. Wat je beslist even moet doen, is langsgaan bij House of SleepKapellen in het Promenade winkelcentrum. We bouwen er die dag namelijk een échte Barista bar. Niemand minder dan Gerard Meylaers, de Wereldkampioen coffee in good spirits 2011, toont er die dag zijn prestaties als barista.

Een barista is een vakman die zich toelegt op het bereiden van allerhande koffiespecialiteiten, van koffie met melk tot heerlijke espresso en cappuccino. Gerard maakt van koffie een feest. Zelfs kunst! Het is een hele belevenis om naar hem te kijken.

Ooit was Gerard vertegenwoordiger voor koffiemachines. Vandaag vind je een heus koffie-laboratorium terug in Gerard’s kelder. Hij experimenteert er met verschillende soorten koffie en koffiemachines. Deze passie bracht hem de titel van wereldkampioen. Voor deze speciale gelegenheid zorgt patisserie Manus voor heerlijke confiserie. Het wordt dus heerlijk smullen die dag.
Wij van House of Sleep kijken er naar uit om je te verwelkomen en verwennen je die dag ook met tal van voordelen en acties op bedden en matrassen.
Op 10 juni organiseren we hetzelfde evenement in onze winkel in Antwerpen. Ook dan komt Gerard Meylaers zijn kunsten vertonen op de Markt van Morgen. Op het pleintje aan de Antwerpse Kloosterstraat -vlakbij onze House of Sleep winkel- vind je ook dit jaar weer beginnende, eigenwijze ontwerpers van kleding, juwelen en interieurspullen die hun waren tentoonstellen. Heb je zin in koffietje dan kom je bij ons langs om de kunsten van de Belgische barista te bewonderen. Zo zie je, koffie = kunst ook voor het slapen gaan 😉 We heten iedereen van harte welkom.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak