Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen hygiëne en slapen Matrassen Tempur

Kan METZELER matrassen de uitdaging met AUPING aan?


Recent keek ik naar DAG TV van de regionale zender ATV en werd ik verrast door een interessant interview met Natascha van House of Sleep met een winkel in de regio Antwerpen (Schilde).

Zoë van Gastel (knap overigens als je op deze leeftijd al zo goed kunt presenteren) stelt aan Natascha een vrij onschuldige vraag: “Natascha, wat heb je vandaag voor ons in petto?” Wel, zegt Natascha: “vandaag zou ik het willen hebben over een Belgische primeur.” Zoë: “aha! We luisteren! Natascha: “House of Sleep is de eerste officiële verdeler in België van het topmerk METZELER matrassen. Dat is een Duits topmerk, die de strijd aangaat met Auping.” Zoë: Oh la! Ja, dat kan tellen. En wat maakt METZELER zo speciaal of beter dan andere merken? Natascha: “Kijk, Auping merkt in hun reclame terecht op, dat we behoorlijk wat vocht verliezen ‘s nachts, tot wel 200 liter per jaar! Dus, METZELER heeft het Rubex Tubes systeem ontwikkeld, dat het vocht nog sneller afvoert dan eender welk ander systeem.

Zoë van Gastel:  “Rubex Tubes?” Natascha: “Ja, dat zijn speciale verticale luchtkanalen, gecombineerd met de goed ademende Easy Air matrashoes, welke bovendien is doorstikt met Hypersoft voor een optimale drukverdeling. Het vocht kan zo perfect verdampen, waardoor zowel het slaapcomfort wordt verhoogt als de temperatuur wordt gereguleerd en de hygiëne van je matras optimaal blijft. Bovendien lig je er echt perfect op. Dat allemaal zorgt ervoor dat je echt een perfecte nachtrust hebt.” Zoë: “amai! Dat klinkt allemaal heel hightech!” Natascha: “ja, maar dat is nog niet alles! De METZELER matrassen zijn bovendien ontwikkelt uit zonnepit-olie waardoor ze ook 100% biologisch afbreekbaar zijn! Zoë van Gastel: “zonnepit-olie?” Natascha van Sleepwise: “inderdaad, en bovendien krijg je 15 jaar garantie op de matrassen! Je moet weten dat METZELER in Duitsland beter verkoopt dan Tempur en Auping. Zoë: “fantastisch! Ja, dat is echt wel een primeur.”

Natascha van House of Sleep geeft geregeld slaaptips op DAG TV en deze interviews zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken. In de studio heeft ze de schoonmoeder van Koen Wauters (Clouseau) al ontmoet en zelfs Rob de Nijs


(foto Zoë van Gastel: Weekblad Primo TV Gids)

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak