Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen hoofdkussens

Hoe kies ik het juiste Tempur kussen?


Niks zo erg als keuzestress: Tempur maakt meer dan 20 verschillende hoofdkussens. Welk hoofdkussen moet je kiezen? Het is een legitieme vraag. Ik leg je alvast graag het verschil uit tussen het Ombracio kussen en het Millennium kussen om je op weg te helpen om het juiste Tempur kussen te kiezen.

Het Tempur Millennium hoofdkussen

Het Millennium kussen is een super nek-ondersteunend hoofdkussen speciaal voor rug- en zijslapers. Het hoofdkussen werd zo ontwikkeld dat je nek perfect ondersteund is als je op je rug ligt. Niet alleen je nek geniet van een perfecte slaaphouding. Zo komt je kin komt niet te veel op je borst en kunnen je tussenwervelschijven perfect ontspannen.
Lig je op je zij? Ook dan geniet je van een perfecte ondersteuning in de nek én kan ook je schouder makkelijk weg. Het Millennium hoofdkussen bestaat in 3 verschillende diktes: Small, Medium & Large. Voor wie graag op een iets breder hoofdkussen slaapt, bestaat dit hoofdkussen ook in een Queen uitvoering. Je zou het bijna maatwerk kunnen noemen. 🙂 Dit hoofdkussen is echt optimaal geschikt voor rug- en zijslapers.
[sleeptest_button]

Het Tempur Ombracio hoofdkussen

Het Ombracio kussen is een echte hit onder de Tempur kussens. Dit hoofdkussen is namelijk prima voor buikslapers. Je kan dit hoofdkussen heerlijk knuffelen en omhelzen. Iets waar buikslapers echt dol op zijn. Het Ombracio hoofdkussen zorgt ervoor dat je nek ontspannen ligt, zelfs als je op je buik ligt. En geloof me, dat is een echte prestatie. Uiteraard kan je op dit hoofdkussen ook perfect op je rug of op je zij slapen. Kortom, het Ombracio kussen is een echt allround kussen waar iedereen baat bij heeft.
Voor wie zich zorgen maakt over het vinden van de juiste sloop voor dit hoofdkussen heb ik goed nieuws: Tempur heeft voor elk hoofdkussen een passende sloop, zelfs voor het Ombracio kussen met z’n gekke vorm. Sterker nog, je kan zelfs kiezen of je die sloop liever in het wit of in het ecru hebt. Dat is het voordeel van een merk als Tempur, er is echt aan alles gedacht. In de eerste plaats aan een onovertroffen slaapcomfort, maar ook aan gebruiksvriendelijkheid. Of hoe Tempur ook als je niet slaapt aan je comfort denkt! 🙂

Kom je hoofdkussen eerst testen

De beste raad die ik je kan geven is om je hoofdkussen te komen testen bij Sleepwise. Wij hechten erg veel belang aan een gezonde slaap voor iedereen en vinden het de normaalste zaak van de wereld dat je een hoofdkussen eerst liever uitprobeert in plaats van het online te bestellen. We maken daar dan ook graag tijd voor. Je krijgt meteen ook persoonlijk slaapadvies zodat je je slaap écht naar een hoger niveau kan tillen. Wil je liever eerst nog wat meer te weten komen over hoofdkussens? Download dan zeker het gratis E-book dat ik hierover heb geschreven. Je komt gegarandeerd van alles te weten over hoofdkussens wat je nu nog niet wist. Kijk zeker ook eens naar de vlog die als basis diende voor dit artikel. Dan zie je meteen wat ik bedoel met die ‘gekke’ vorm van dat Ombracio kussen. 🙂
Misschien vind je dit ook interessant:
Dit moet je eten om vanavond veel beter te slapen…
Jij koud, hij te warm in bed? Hier is de ideale oplossing!
Bron: Hoe kies ik het juiste Tempur kussen?

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak