Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen hoofdkussens werelds´slapen

Het wake up happy gevoel van House of Sleep

Vorig jaar deden heel wat klanten mee aan de House of Sleep “Speel mee en win”-actie.

Natascha Wouterson: toen de winnaars bekend werden gemaakt, was er eerst ongeloof. Echt? Echt heb ik gewonnen? Wat een verassing! Dat is iets waar ik blij van word. Hotel de Tuilerieën in Brugge is echt een hotel waar je ervaart wat het wake up happy gevoel is.

Op onze website schreven we destijds:
‘Heugelijk nieuws voor de twee winnaars  respectievelijk uit Wijnegem en Edegem, van onze actie ‘Speel mee en win’. Zij nemen een weekend plaats achter het stuur van een Fiat 500c en overnachten elk met 2 personen gratis in het Brugse luxueuze hotel De Tuilerieën. Deze twee gelukkige winnaars mogen zich verheugen op slapen in een heerlijk bed met een fantastisch ontbijt in één van de tophotels van België. Dat is het echte gevoel van wake up happy.
In februari 2012 hebben beide winnaars hun weekeinde geboekt. Onze winnaar uit Edegem had als geschenk voor zijn moeder een Tempur original hoofdkussen gekocht. Dit bleek achteraf een goede beslissing. De moeder van Ward slaapt nu heerlijk Tempur hoofdkussen en Ward zelf geniet van een heerlijk weekend Brugge. Goeie deal toch? 😀
De winnaar uit Wijnegem had twee afgevaardigden gestuurd om hun prijs officieel in ontvangst te nemen. Hopelijk hebben ze deze ook afgegeven en niet stiekem zelf geboekt 😀

Wij wensen beide winnaars een heerlijk weekend en vernemen graag via een post op deze blog hoe ze het hebben gehad in Brugge. Wake up happy!

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak